TRUŞCĂ: „MEHEDINŢIUL A PRIMIT ZERO LEI DE LA GUVERNUL CIOLOŞ!”

Primarul comunei Şimian, Constantin Tuşcă, candidatul PSD Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor, a declarat că Guvernul Cioloş nu a alocat niciun ban judeţului Mehedinţi la rectificarea bugetară din această vară. În opinia primarului Constantin Turşcă o astfel de situaţie face imposibilă continuarea proiectelor de dezvoltare a judeţului, acestea fiind în prezent stopate.

„După cum bine ştiţi, sunt implicat direct în administraţia publică locală şi de 4 ani de zile conduc destinele oamenilor din Comuna Șimian. Știu foarte bine cât este de important, pentru o unitate administrativ teritorială, să primească sprijin din partea guvernului. Cunosc în amănunt situaţia şi, de asemenea, o ştiţi şi voi, dar Guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloş se pare că nu ştie acest lucru, sau nu îl interesează. Astfel, judeţul Mehedinţi, un judeţ cu multe probleme financiare, a primit la rectificarea bugetară din această vară ZERO lei pentru localităţile din această regiune. Din păcate, continuarea proiectelor pentru dezvoltarea judeţului nostru a fost stopată de acest guvern, care nu este interesat de nevoile mehedinţenilor”, a transmis candidatul PSD Mehedinți pentru Camera Deputaților, Constantin Trușcă.

Primarul Șimianului mai crede, de asemenea, că „lucrurile se vor schimba din 11 decembrie şi trăiesc cu speranţa că românii vor acorda din nou şansa Partidului Social Democrat să continue proiectele începute în timpul Guvernării Victor Ponta”.

 

Citit 1888 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 20:24
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…