O nouă tragedie teribilă s-a consumat seara trecută pe un drum din Mehedinţi. Un tânăr de 25 de ani a murit din cauza teribilismului.

O seară de distracţie pentru care se pregătea chiar de ziua lui s-a sfârşit cu o tragedie cumplită pentru un tânăr de 21 de ani din Mehedinţi. Bărbatul şi-a luat doi prieteni în autoturism şi au plecat în Clisura Dunării, cu gândul să sărbătorească, cel mai probabil. Nu au mai ajuns pentru că, într-o curbă, în comuna Eşelniţa, şoferul a pierdut controlul autoturismului, care a intrat pe contrasens într-un impact violent cu o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului, un tânăr de 25 de ani, prieten cu şoferul, care-şi sărbătorea ziua, şi-a pierdut viaţa, iar alte patru persoane au ajuns la spital.

Tânărul făcea chiar azi 21 de ani. Şi-a luat prietenii în maşină, tânărul de 25 de ani în dreapta şi un altul de 19 ani în spate, şi au plecat din Orşova spre Clisura Dunării. Deşi afară polua, iar el conducea o maşină cu tracţiune pe spate, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie. Nu au apucat să facă decât cinci kilometri când, într-o curbă, inevitabilul s-a produs. Maşina a intrat în derapaj, s-a rotit de mai multe ori pe şosea, apoi s-a pus de-a curmezişul, pe contrasens, în faţa unui alt autoturism. Impactul a fost teribil pentru toţi cei cinci ocupanţi ai celor două autoturisme. „Pe DN 57, conducătorul unui autoturism BMW, la ieşirea într-o curbă la dreapta, în direcţia sa de mers, a pierdut controlul asupra direcţiei, a derapat şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului a rezultat rănirea a cinci persoane, care au fost transportate la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin”, a declarat subcomisarul Laurenţiu Falcan de Biroul Poliţiei Rutiere.

Pentru scoaterea din BMV a şoferului şi a tânărului aflat în dreapta, a fost nevoie de echipajul de la descarcerare. Ultimul era în stare critică, medicii l-au urcat în ambulanță, pentru că ploua torenţial şi au contiinuat manevrele de resuscitare, însă pe drum el a decedat. Avea răni cumplite, incompatibile cu viaţa, în special din cauza unei fracturi de bază de craniu. Răniţi grav au fost şi şoferul şi tânărul de 19 ani aflat în BMW pe bancheta din spate, dar şi bărbatul de 37 de ani din cealaltă maşină şi soţia lui de 42.

„În urma accidentului de la Eşelniţa au fost un număr de cinci victime, o persoană a avut leziuni incompatibile cu viaţa şi este decedat, este vorba de un băiat tânăr de 25 de ani, iar celelalte victime sunt cu fracturi de membre inferioare, membre superioare, un abdomen acut, un traumatism abdominal, dar acestea sunt conştiente şi au fost aduse pentru investigaţii suplimentare la Spitalul Judeţean din Drobeta-Turnu-Severin”, a declarat Eliodor Mihuţ, medic la Ambulanţa Mehedinţi.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, însă nici unul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice.

Citit 67046 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2017 11:26
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…