McDonald’s® a deschis restaurantul cu numărul 100 în Drobeta-Turnu Severin

McDonald’s® a deschis pe 15 noiembrie 2023 restaurantul cu numărul 100 în România, primul din Drobeta-Turnu Severin. Noul restaurant de tip Drive-Thru este situat în incinta Severin Shopping Center, pe bulevardul Mihai Viteazul, nr. 78.

Această deschidere este un pas important în planul de dezvoltare al McDonald’s® România pentru anul 2023.

Investiție în comunitate

Noul restaurant de la Drobeta-Turnu Severin vine cu o investiție de aproximativ 1.5 milioane de euro și creează peste 70 de noi locuri de muncă pentru comunitatea locală. De asemenea, restaurantul este dotat cu coșuri pentru colectarea selectivă a deșeurilor, două stații de încărcare pentru mașinile electrice și panouri fotovoltaice pe acoperiș, concepute să genereze energie pentru consumul intern.

„Inaugurarea restaurantului 100 la Drobeta-Turnu Severin este un prilej de bucurie și mândrie pentru noi. Noul McDonald's® marchează un capitol semnificativ în evoluția noastră în România și reprezintă angajamentul nostru de a oferi experiențe plăcute clienților și oportunități de angajare comunităților din care facem parte. Ne întărim promisiunea de a crește alături de cei care ne calcă pragul în fiecare zi, continuând să investim în inovații și servicii care răspund nevoilor și așteptărilor acestora”, a declarat Melo Hili, Developmental Licensee pentru McDonald’s în România.

Tehnologie de ultimă generație și design modern

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă, noul restaurant pune la dispoziție clienților multiple opțiuni de comandă: în restaurant sau pe terasă, pot comanda prin funcția Mobile Order and Pay din aplicația McDonald’s®, prin serviciul de McDelivery, sau pot lua la pachet, la McDrive. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spațiul dispune și de McCafé®.

McDonald's® Drobeta-Turnu Severin este dotat cu inovații tehnologice de ultimă generație pentru pregătirea și servirea produselor. Printre acestea, se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la linia de drive, și kioskurile de comandă. Acestea permit personalizarea produselor și achitarea contactless, cu telefonul mobil sau cardul bancar, sau cash, la casa de marcat. Utilizatorii aplicației McDonald’s® pot beneficia de oferte prin scanarea codului QR, adunând puncte de loialitate.

McDonald’s® își așteaptă clienții de luni până duminică de la 07:00 - 24:00 și non stop pe linia de drive.

Citit 557 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 15:39
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…