Liderii județeni ai PMP din Oltenia s-au reunit, duminică, 6 martie 2022, la Târgu Jiu în prima ședință regională de după Congresul Extraordinar al PMP din data de 19 februarie 2022. La întâlnire a fost prezent și președintele PMP, Eugen Tomac. PMP va demara, la nivelul Olteniei, o campanie de sprijinire a refugiaților din Ucraina.

Întâlnirea de la Târgu Jiu s-a desfășurat într-o sală a Muzeului de Artă, clădire reprezentativă, aflată la kilometrul zero al municipiului reședință a județului Gorj. Ședința a fost condusă de vicepreședintele PMP pentru Regiunea de Sud-Vest, Ramona Cupă, cea care a reprezentat la discuții și Organizația Județeană PMP Mehedinți.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru dăruirea cu care se implică în acțiunile PMP - doamnei vicepreședinte Ramona Cupă, coordonatoarea Regiunii, domnului vicepreședinte Ionel Roiban, doamnei vicepreședinte Anișoara Stănculescu și domnului vicepreședinte Nicolae Davițoiu”, a precizat președintele PMP, Eugen Tomac.

Membri PMP veniți din toate județele Olteniei au dezbătut situația PMP, viitorul formațiunii și modalitatea de lucru ce va fi implementată pentrru ca partidul să depășească criza internă din ultimele luni. Prezent la întâlnire, Ion Cupă a propus conducerii regionale o reconfigurare din temelii a organizației județene de la Olt, sub comanda domnului Mihai Niță.

Eugen Tomac le-a explicat celor prezenți întregul film al disensiunilor cu fostul lider PMP, Cristian Diaconescu și modul în care s-a ajuns la un nou început pentru PMP, conturat la Congresul Extraordinar din 19 februarie a.c. Totuși, subiectul central al întâlnirii s-a referit la demararea unei campanii de ajutorare a refugiaților din Ucraina.

„Am dovedit și astăzi că suntem un partid unit, dispus să depășească toate obstacolele și să treacă cu bine peste orice criză internă. În orașul lui Brâncuși, am purtat astăzi discuții constructive și am avut alături colegi minunați din toată Oltenia. Pe agenda noastră politică am punctat, împreună cu toți liderii din regiune și cu președintele Eugen Tomac, organizarea unei campanii de sprijinire a refugiaților din Ucraina. Vom centraliza în perioada imediat următoare toate posibilitățile de cazare pentru cei ce fug din calea războiului, atât în familiile colegilor noștri, cât și în hoteluri. Sunt mulți agenți din industria hotelieră care și-au exprimat deschiderea pentru a primi persoane venite în țara noastră din zonele ocupate de Rusia. Totodată, vom strânge, în toate sediile PMP, ajutoare constând în medicamente și produse alimentarea neperisabile pentru a fi oferite românilor din țara vecină, precum și locuitorilor celorlalte regiuni aflate sub ocupație. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru dăruirea cu care se implică în acțiunile PMP. Colegii noștri din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Vâlcea și Olt vor discuta cu românii în perioada următoare pentru a-i îndemna să se implice în acest efort comun. Oltenia este alături refugiați!”, a precizat vicepreședintele PMP pentru Regiunea Sud-Vest Oltenia, Ramona Cupă.

Citit 1571 ori Ultima modificare Luni, 07 Martie 2022 00:08
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…