GELU VIȘAN, CANDIDATUL PMP MEHEDINȚI

Gelu Vişan va fi candidatul PMP Mehedinţi pe locul 1 la Camera Deputaţilor.

După ce Constantin Gherghe, preşedintele PMP Mehedinţi, şi Gabriela Dobrotă, prim-vicepreşedintele partidului, au refuzat să se înscrie în competiţia electorală pentru alegerile parlamentare, PMP Mehedinţi l-a propus candidat pe primul loc la Cemera Deputaţilor pe consilierul local Răzvan Roşca, un apropiat al doamnei Gabriela Dobrotă. De altfel, lista cu Răzvan Roşca drept candidat pe primul loc la Camera Deputaţilor a fost trimisă conducerii centrale a partidului pentru validare. Cu două zile înaintea expirării termenului de depunere a candidaturilor, conducerea centrală a PMP l-a validat pe Gelu Vişan pe prima poziţie a listei PMP Mehedinţi pentru Camera Deputaţilor.

Gelu Vişan este secretar executiv în Consiliul Executiv Naţional al PMP. A fost preşedintele PMP Dolj încă de la înfiinţarea acestui partid. Gelu Vişan cunoaşte foarte bine judeţul Mehedinţi, fiind de notorietate prietenia sa cu Eugen Golea, fostul preşedinte al PMP Mehedinţi.

Citit 2328 ori Ultima modificare Marți, 25 Octombrie 2016 22:45
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…