PMP MEHEDINȚI A AJUNS LA... GUNOI

PMP Mehedinți continuă să alunece vertiginos pe toboganul politicii locale, după slaba activitate desfășurată, dar mai ales prin prisma numelui candidaților pentru alegerile parlamentare din acest an. Un panou cu sigla PMP, aruncat la tomberon, devine imaginea sugestivă a filialei.

PMP Mehedinți a renunțat atât la lupta politică animată, cât şi la sediul organizației județene, un spațiu ultracentral, care a fost sediul UNPR Mehedinți de dinaintea fuziunii. O imagine cu un panou ce conține sigla partidului, aruncat la gunoi, arată acum percepția și statutul concrete pe care PMP le deține acum pe scena politică locală: o filială golită de conținut, abandonată și distrusă, încet, dar sigur, odată cu înlăturarea grobiană din fruntea filialei a celui care a creat această structură, punând suflet în dezvoltarea ei, Eugen Golea.

Nu se cunosc exact motivele pentru care Constantin Gherghe, în dubla sa calitate de fost președinte al UNPR Mehedinți şi actual președinte al PMP Mehedinți, a luat această hotărâre, însă decizia de a arunca la tomberon panoul cu sigla şi denumirea PMP arată cel puțin dezinteres la adresa partidului, a membrilor şi simpatizanților acestei formațiuni politice atâția cât au mai rămas după plecarea fostului președinte Eugen Golea, cel care a constituit PMP Mehedinți în județ.

După alegerile locale din acest an, scrutin în urma căruia doamna Gabriela Dobrotă a ratat în mod lamentabil șansa de a deveni viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, PMP Mehedinți a fost un partid ca şi inexistent în arena politică locală. Nici fuziunea cu UNPR Mehedinți nu s-a dovedit în cele din urmă o soluție viabilă de relansare în județ, chiar dacă inițial s-a crezut că prin preluarea funcției de președinte de către fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin PMP Mehedinți se va lansa în forță în județ. În cele din urmă soluția Constantin Gherghe pare să fie un eșec previzibil pentru PMP Mehedinți. Atât Constantin Gherghe, președintele partidului, cât şi Gabriela Dobrotă, prim-vicepreședintele partidului, nu şi-au asumat responsabilitatea politică de a candida la alegerile parlamentare.

Citit 2043 ori Ultima modificare Duminică, 16 Octombrie 2016 13:58
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…