VICEPRIMARUL CORNEL FOLESCU, PROPUS PENTRU EXCLUDERE DIN PSD

Proaspătul viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin, Cornel Folescu, a fost exclus din PSD Drobeta Turnu Severin. Motivul excluderii a fost faptul că Folescu s-a aliat cu PNL în noul Consiliu Local pentru a ieşi viceprimar. Alături de Cornel Folescu a fost exclus din PSD Drobeta Turnu Severin și consilierul local Alin Rapcea, singurul consilier care a rămas în sală şi a votat alături de Cornel Folescu şi PNL pe cei doi viceprimari.


Ieri în cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local consilierii PMP şi cei ai Alianţei PSD+UNPR, mai puţin Cornel Folescu şi Alin Rapcea, au părasit sala când s-au făcut propunerile pentru alegerea viceprimarilor. În prealabil un consilier de la PMP şi doi de la Alianţa PSD+UNPR nu au fost validaţi de plenu ca şi consilieri locali. În această situaţie din totalul celor 23 de consilieri locali au mai ramas în sală doar 12 consilieri: 10 ai PNL, Cornel Folescu şi Alin Rapcea. În cele din urmă au fost votaţi ca viceprimari ai Severinului Daniel Cîrjan de la PNL şi Cornel Folescu de la PSD. Votul a fost valabil, întrucât a existat cvorum, adică 12 consilieri din 23, jumătate plus unu.

„În şedinţa de constituire a Consiliului Local Drobeta Turnu Severin care a avut loc vineri 24 iunie, doi dintre membrii partidului nostru au ales să trădeze şi să facă echipă cu PNL, pentru interese personale, denaturând votul cetăţenilor. Astăzi în şedinţa Biroului Permanent Municipal, cei doi, Cornel Folescu şi Alin Rapcea, au fost excluşi din rândurile PSD cu unanimitate de voturi. Este regretabil că domnul Alin Rapcea, consilier tânăr şi de viitor, a ales să-şi trădeze electoratul din Gura Văii pentru interesele proprii. PSD şi eu personal ne delimităm de astfel de oameni şi practicile lor”, spune Marius Screciu, preşedintele PSD Drobeta Turnu Severin şi noul primar al Severinului.

Citit 2509 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 10:14
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…