GABRIELA DOBROTĂ: „VREAU SĂ FIU VICEPRIMAR AL SEVERINULUI”

Gabriela Dobrotă este oficial președinte interimar al PMP Mehedinți, iar documentul prin care a fost desemnată în această funcție a fost publicat pe rețelele de socializare. In calitate de consilier municipal ales, Dobrotă declară, într-un interviu, că va negocia pentru postul de viceprimar și se pregătește pentru alegeri la vârful organizației județene.

Reporter: Doamna Gabriela Dobrotă aţi fost numită în funcţia de preşedinte interimar al PMP Mehedinţi. Sunteţi şi candidatul acestei formaţiuni pentru funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin şi ce veţi face în acest sens pentru formarea majorităţii în Consiliul Local?

Gabriela Dobrotă: Am primit sarcina de la conducerea centrală a PMP să preiau funcţia de preşedinte al PMP Mehedinţi. Eu mă conformez, nu sunt omul care să fac altceva. Eu nu am contestat niciodată ce spun colegii de la centru. Am primit acceptul conducere centrale a PMP de a negocia funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin pentru mine şi formarea majorităţii în Consiliul Local. Aceste negocieri au fost făcute în principiu, însă le vom relua ca să nu avem discuţii. Noi facem negocieri pentru majoritate, iar acestea sunt strict pe teme politice. Avem proiectele noastre, iar ca exemplu vă pot da zonele de taxare în oraş. Am făcut o inventariere a proiectelor noastre, iar în şedinţa pe care o vom avea le discutăm detaliat pentru a vedea feedback-ul venit de la cetăţenii municipiului.

Reporter: Ce veţi face în situaţia în care veţi fi aleasă viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin?

Gabriela Dobrotă: În situaţia în care voi fi viceprimar, mă voi lupta pentru a pune în aplicare proiectele pe care le-am susţinut în campania electorală împreună cu membrii PMP Mehedinţi şi care vizează în primul rând dezvoltarea economică a Severinului prin crearea de locuri de muncă.

Reporter: Pe linie politică, în calitate de preşedinte interimar al PMP Mehedinţi, care sunt priorităţile imediate?

Gabriela Dobrotă: Vom face alegeri la organizaţia municipală Drobeta Turnu Severin, iar apoi alegeri la organizaţia județeană, conform statutului. Restul priorităţilor după ce vom avea conduceri statutar alese la toate organizaţiile partidului.

Citit 2257 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 17:21
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: ANUL POLITIC 2016 ÎN JUDEŢUL MEHEDINŢI »

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…