IDS SIGLA PRINT

Daniel Vezureanu și Daniel Căinicianu, candidații PMP Mehedinți pentru comunele Devesel și Ilovița

PMP Mehedinți se află într-un proces avansat de stabilire a candidaților pentru funcția de primar la alegerile locale din acest an. În acest sens, liderii formațiunii spun că doresc să propună oameni noi, integri și cu viziune care să aducă o schimbare reală în bine în localitățile unde candidează.

În cadrul unei întâlniri de partid, alături de deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP și coordonator al Regiunii Oltenia, au fost prezentați doi candidați ai PMP Mehedinți. Este vorba de Daniel Vezureanu (foto stânga), candidat pentru funcția de primar al comunei Devesel, și Daniel Căiniceanu (foto dreapta), candidat pentru funcția de primar al comunei Ilovița.

„Așa cum am spus încă de când am fost numit coordonator pentru Regiunea Oltenia a PMP îmi doresc oameni noi în politică și în județul Mehedinți. Atât domnul Daniel Vezureanu, candidatul noastru pentru funcția de primar al comunei Devesel, cât și domnul Daniel Căiniceanu, candidatul pentru funcția de primar al comunei Ilovița sunt doi oameni integri, respectați în comunitățile lor, iar din acest punct de vedere pot spune că sunt doi candidați redutabili ai PMP Mehedinți. Eu am încredere în ei și în cetățenii din comunele pe care le reprezintă și le doresc mult succes!”, a declarat deputatul Ion Cupă.

Citit 855 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 07:45

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…