IDS SIGLA PRINT

REMEMBER: NOUL LIDER AL PMP MEHEDINȚI: „Vom fi a treia forță politică a acestui județ!”

PMP Mehedinți și-a prezentat, la finele lunii februarie, într-o conferință de presă, noul președinte interimar, pe scretarul de stat Nicolae Ivășchescu. Mesajul a fost unul optimist de reconstrucție și reformă, dar și de o abordare optimistă a unor alegeri, la care PMP dorește să își atingă obiectivul de 10 la sută. Fostului lider, Răzvan Roșca, i s-a propus un post de conducere în Biroul Județean. Partidul suferea grav de proastă organizare! Să ne amintim momentul în care PMP și-a regăsit calea!

„Am fost desemnat de la nivel central să reprezint județul Mehedinți, în calitate de președinte interimar, și am venit pentru a putea ajuta la organizarea și buna desfășurare a alegerilor care urmează. Ne dorim foarte mult să obținem un rezultat bun, cu două cifre, în acest județ, și vă mai spun că vom fi a treia forță politică din acest județ. Există aici un potențial foarte mare!”, declara, la acea vreme, președintele interimar al PMP Mehedinți, Nicolae Ivășchescu.

„Avem nevoie de o mai bună organizare, de aceea sunt aici!”

„Avem nevoie de o mai bună organizare a filialei. Nu am venit aici să dezorganizez filiala, ci să aduc plus valoare, pentru a putea obține un rezultat foarte bun în județ. Voi fi prezent și mă voi implica, voi aduce în partid mulți oameni noi, voi face organizații locale în fiecare comună, vom avea liste complete și la Consiliul Județean și peste tot și, în primul rând, voi reprezenta județul și la nivel național. Părerea mea este că în acest județ organizarea nu a fost foarte bună, nu vorbesc de oameni, ei și-au făcut treaba, dar organizarea nu a fost bună”, mai spunea Ivășchescu.

„Am discutat și cu Răzvan Roșca și sper că ne-am înțeles!”

„Am vorbit și cu fostul președinte, Răzvan Roșca, și eu sper că ne-am înțeles. Îmi doresc ca toată echipa să fie alături de mine în această campanie electorală. Vom vedea dacă vor pleca oameni din partid, dar eu nu cred că vor pleca. Cred că și Răzvan Roșca va rămâne în această echipă și va primi o funcție de conducere în birou. A fost schimbat din funcția de președinte, pentru a aduce un bun manager. Eu mă voi lupta, alături de domnul deputat Ion Cupă, să aducem oameni noi în partid și să putem contracandida PNL și PSD. Dacă nu vom avea oameni buni, care să polarizeze voturile, nu vom câștiva funcții de primar. Sunt, însă, foarte încrezător!”, a mai declarat proaspătul lider al PMP Mehedinți.

„Suntem un partid mic, dar cu potențial mare de creștere!”

„Chiar dacă suntem un partid mic, avem un potențial foarte mare de creștere. Nu PNL și PSD vor lua toți oamenii, pentru că nu îi vor lăsa să candideze, iar noii veniți nu sunt văzuți foarte bine”, era mesajul lui Nicolae Ivășchescu, de la preluarea filialei Mehedinți a PMP.

Ion Cupă: „Mi-am câștigat întotdeauna, pe munca mea, postul de deputat!”

Deputatul Ion Cupă a ținut, tot la acea vreme, să demonteze toate zvonurile de tip fake-news, potrivit cărora a venit la Mehedinți, ca să câștige aici o nouă funcție de deputat. „La ora asta nu se pune problema de nicio candidatură la parlamentare! Avem anul acesta un ciclu electoral foarte important, iar primele sunt localele. Locurile de deputați nu se tranzacționează așa dinainte, eu mi-am câștigat de fiecare dată locul de deputat, prin ce am făcut eu. Nu, zvonurile sunt false! Nici nu știu dacă o să mai candidez, în primul rând!”, a răspuns Ion Cupă, la acea vreme, unei întrebări venite din partea presei.

Citit 876 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2020 01:28
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…