IDS SIGLA PRINT

Tânărul George Băzăvan, candidatul PMP pentru comuna Malovăț

PMP Mehedinți a devenit organizația în care tinerii vin să își facă o carieră politică. Un exemplu elocvent este GEORGE BĂZĂVAN, un tânăr de doar 26 de ani care candidează pentru funcția de primar al comunei Malovăț.

„Tot mai mulți oameni noi care nu au mai făcut politică vin alături de noi pentru a schimba fața comunităților locale în bine. Economistul GEORGE BĂZĂVAN va fi candidatul PMP la funcția de primar al comunei Malovăț. Mult succes, George!”, scrie Ramona Cupă, președintele PMP Drobeta Turnu Severin, pe contul său de socializare.

Citit 2094 ori Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 00:12
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…