IDS SIGLA PRINT

„Severinul are nevoie de o nouă strategie pentru dezvoltarea turismului!”

RAMONA CUPĂ, președintele PMP Drobeta Turnu Severin:

„Din acest an, intrarea la Cetatea Severinului nu va mai fi liberă. Monitorizarea pe proiectul cu fonduri europene, prin care a fost reabilitată Cetatea, se încheie. Problema nu este aceea că se va plăti o taxă de intrare, ci absența, în continuare, a unei strategii a autorităților locale, privind promovarea acestui vestigiu de excepție. Cetatea Severinului a fost vreme de 400 de ani poarta de intrare de pe Dunăre în Europa Centrală. O istorie legendară care poate fi transformată într-o poveste turistică extrem de atractivă.

Un prim pas eficace în această strategie ar fi, în opinia noastră, realizarea demersurilor necesare pentru introducerea oficială a cetății în circuitul european al cetăților medievale. Organizația noastră lucrează la un proiect privind dezvoltarea turismului în Severin. Avem ce arăta lumii. Trebuie doar să vrem si să știm să o facem!”

Citit 1266 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…