IDS SIGLA PRINT

BÂRFA, ÎNTREBAREA, MAXIMA ȘI ȘTIREA NEAGRĂ

BÂRFA, ÎNTREBAREA ȘI MAXIMA

Intrebarea săptămânii

Cum credeți că ar putea fi rezolvată cât mai eficient problema încălzirii municipiului Drobeta Turnu Severin?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, https://www.facebook.com/informatiadseverin/?modal=admin_todo_tour sau @informatiadseverin. De asemenea, pe pagina de Facebook indicată puteți apăsa butonul „Trimite mesaj”. Comentați pe Facebook!!!

Maxima săptămânii

„Numai ticăloșilor le e ușor să mintă în orice situație.” — Feodor Dostoievski

Bârfa săptămânii

Se pare, din anumite surse, că un fost primar, care a mințit de atâtea ori în viața lui, încât nici el nu mai crede ce spune, a cam început să fie flituit și luat la șuturi de mai toți interlocutorii cu care stă de vorbă în ultimul tim și cu care încearcă să-și negocieze o revenire în peisajul politico-administrativ local. Pesemne că s-au cam săturat toți de ifosele lui și de atitudine aluneacoasă, dar mai ales de boala de mitomanie de care suferă cumplit.

ȘTIREA NEAGRĂ

Criminalii eliberați de Dragnea recidivează

O fată de 17 ani, din comuna Dârvari, județul Mehedinți, se zbate între viață și moarte, după ce a fost incendiată de un criminal în serie eliberat din pușcărie anul trecut, pe baza legilor modificate de Liviu Dragnea și Tudorel Toader în favoarea infractorilor.

Agresorul sadic este Ion Cristian Turnagiu (45 de ani) din Drobeta Turnu Severin, un individ care a comis 5 crime, fiind fost condamnat la 90 de ani de închisoare, adică pe viață (întrucât la momentul condamnării avea 19 ani).

În 2019, după 25 de ani de detenție, legislația slăbită de guvernarea PSD-ALDE-UDMR (sub domnia lui Liviu Dragnea) i-a permis să fie eliberat condiționat.

Sursa: ziaristii.com

Citit 961 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…