ORȘOVENII, BOMBARDAȚI CU SMS-URI OTRĂVITE, IAU ATITUDINE

În ultimele 24 de ore, fantezia creatoare și disperarea par să fi pus stăpânire pe o anumită categorie de candidați de la Orșova. Chiar dacă s-a terminat demult campania electorală, și la această oră orșovenii sunt bombardați cu mesaje de tip SMS în care li se spune că Doinița Mariana Chircu ar fi un fel de bau-bau.


Alegerile de tot felul din ultimii 20 de ani s-au dovedit a fi la Orșova destul de atipice, agresive și uneori grevate de atacuri mizerabile și suburbane. Despre calitatea procesului electoral ce să mai vorbim! Orșova a intrat în istorie cu doi președinți de secții de votare condamnați la închisoare cu suspendare pentru fraudarea alegerilor, la referendumul pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu, din anul 2012. În atare condiții, nici scrutinul de duminică, 5 iunie 2016, nu este ferit de probleme de tot felul.

Mesaje de tip MASKIROVKA

Un grup cu o identitate nu foarte greu de dedus, trimite de ieri încoace sms-uri otrăvite orșovenilor, cel mai probabil de pe o cartelă prepay, mai ales că în România a cumpăra o cartelă telefonică e mai simplu decât a cumpăra o pâine sau un kilogram de cartofi. Oripilați de ceea ce le văd ochii, bieții orșoveni care se pregătesc pentru votul de mâine nu mai știu ce să mai creadă. În textul conceput de „mințile luminate” din jurul unui grup de interese foarte bine înfipt în banii publici de la Orșova se arată cum că doamna Doinița Mariana Chircu ar fi venit să candideze la Orșova în fruntea unei conspirații terifiante care ar putea să pună în pericol liniștea și bunăstarea din micul municipiu de la malul Golfului Cerna. Și raționamentul din mesaje este unul terifiant, realizat după cele mai fine tehnici de tip MASKIROVKA, FINEȚEA LUI DUCÂND CU GÂNDUL LA CINEVA CARE PE VREMEA CÂND NU ERA PENSIONAR A LUCRAT CU AȘA CEVA. Dincolo de faptul că mesajele otrăvite sunt de tot râsul, deoarece într-o stare mai gravă decât este acum Orșova nu se poate ajunge, tocmai cei care au contribuit la demolarea Orșovei fac acum pe lupii moraliști.

Moda mesajelor otrăvite în preziua și în ziua alegerilor este una tot mai des practicată în ultimii ani, iar dacă în duminica în care mergeți la urne, veți primi sondaje fanteziste, îndemnuri bizare sau scenarii cusute cu ață albă pe telefon, aveți două variante: ori le ignorați și vă ascultați conștiința, acolo în cabina de vot, ori, dacă puteți identifica numărul de telefon de la care vin, le răspundeți cu cuvinte „dulci” și mai greu de reprodus în spațiul public.

Răspunsul orșovenilor la mesajele otrăvite

Mai mulți orșoveni ne-au trimis la redacție un mesaj interesant, rugându-ne să nu ezităm în a-l reproduce și tocmai de aceea îl redăm integral mai jos:

„Confrați orșoveni,

Mesajele primite în ultimele 24 de ore sunt otrăvite și născute din disperarea lui Popescu – Floricola, că Doinița Mariana Chircu, așa cum ne-a promis, îi va rezilia toate contractele care v-au secătuit buzunarele și au distrus orașul.

Hoția și manipularea sunt armele pe care le stăpânește cel mai bine și le-a folosit cu brio în ultimii 10 ani, de când s-a instalat ca stăpân al Orșovei.

Chircu este om de cuvânt și va face exact ce v-a promis!

Popescu – Floricola va rămâne doar o amintire tristă pentru orșoveni și, împreună cu acoliții săi, vor plăti pentru suferințele provocate orșovenilor și degradarea orașului!

Popescule, ia-ți mâinile de pe banii orșovenilor!”

Textul mesajului trimis de orșoveni nu mai are nevoie de nici un fel de comentarii!

Citit 2353 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 17:17
Etichetat cu

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…