ANUNȚ LICITAȚIE ADMINISTRAŢIA FLUVIALĂ A DUNĂRII DE JOS R.A

Administraţia Fluvială a Dunării de Jos R.A. - Galaţi inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Galati cu nr. J17/10031/1991, CUI 1644670, organizează la sediul din municipiul Galaţi, str. Portului nr. 32, o licitaţie publica cu strigare, competitiva cu plata integrală, pentru vânzarea navei Orsova.


• Documentele de participare la licitaţie însoţite de cele de calificare solicitate în caietul de sarcini se depun până cel mai târziu în data de 01.08.2022 ora 1600 la sediul A.F.D.J. Galaţi.

• Caietul de sarcini aferent licitaţiei poate fi vizualizat şi descărcat de pe site-ul A.F.D.J. R.A. Galaţi: www.afdj.ro/Interes Public/Achizitii si Vanzari/Vanzari/Documentatie vânzare nava Orsova sau se poate obţine de la sediul A.F.D.J. Galaţi în baza unei solicitări scrise.

• Deschiderea plicurilor cu documentele de calificare va avea loc la sediul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos R.A., in Galaţi, str. Portului nr. 32, pe data de 10.08.2022, ora 1100.

• Licitaţia va avea loc la sediul Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos R.A., în Galaţi, str. Portului nr. 32, pe data 10.08.2022, ora 1100.

Preţurile de pornire a licitaţiei si garanţiile de participare vor fi:

 

Citit 1536 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…