INSTANȚA A DECIS: INCOMPETENȚĂ ȘI EXCES DE PUTERE LA PRIMĂRIA ORȘOVA

CITIȚI ȘI VĂ CRUCIȚI!!! Faptul că autoritățile administrației publice locale din Orșova, de la primarul penal, la compartimente de specialitate și până la Consiliul Local sunt de o incompetență crasă și de o răutate feroce, am demonstrat, în repetate rânduri, în articolele jurnalmehedinti.ro. Doar că, acum afirmațiile noastre sunt întărite și de instanța de Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Mehedinți. Magistrații care au suspendat decizia criminală a Compartimentului de Urbanism și aberațiile Consiliului Local, de amendare a Spitalului Municipal și demolare a unor secții externe, și-au motivat decizia printr-o judecată de valoare, la capătul căreia au demonstrat incompetența celor care au lovit în unitatea medicală de prestigiu.

După o asemenea motivare, dată de o instanță de contencios administrativ, toți cei care au tăbărât ca lupii turbați pe Spitalul Municipal au primit o palmă zdravănă și probabil că ar trebui să se ascundă o vreme.

Concret, în ședința publică din data de 17 august 2021, completul de judecată din dosarul 1495/101/2021 a dispus suspendarea executării celui mai IDIOT proces verbal emis vreodată de o autoritate locală din România: Procesul verbal nr. 7811/15.08.2021, prin care Compartimentul de Urbanism din Primăria Orșova, de mână cu primarul penal, numitul Stoica Marius Simion, au amendat Spitalul Municipal cu suma de 100.000 de lei și au dispus demolarea a două clădiri construite din containere modulare, care adăpostesc cabinete medicale, locuințe pentru medicii tineri și o unitate de primiri-urgențe. Forte grav: Instanța spune în motivare și accentuează acest amănunt, că suspendă aberația de proces verbal pentru a stopa „excesul de putere din partea autorității administrative”.

Pentru a nu mai pierde vremea vă prezentăm mai jos fragmente din motivarea instanței, unde incompetența autorităților locale, excesul de putere și pericolul iminent sunt demonstrate:

Citit 1816 ori Ultima modificare Joi, 26 August 2021 21:29
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…