Primarul Orșovei – mandatul și MERCEDES-ul

Tare profitabil trebuie să mai fie să ajungi primar! Chiar dacă nu ești primarul vreunui mare municipiu, ci a unei amărâte de urbe precum Orșova! Cel puțin aceasta este prima concluzie pe care orice alegător din Orșova o trage atunci când îl vede pe primarul penal Stoica Marius Simion într-un MERCEDES E CLASS, fabricat în anul 2018, adică mai bine spus un autoturism de lux. Și situația e cu atât mai interesantă cu cât este al doilea MERCEDES achiziționat de primarul din Orșova. De fapt, omul este la al doilea mandat de primar și la al doilea MERCEDES. Pe primul l-a luat în anul 2016, la primul său mandat. De unde o fi avut bani primarul pentru o asemenea aroganță, este o întrebare la care ar trebui să ne răspunde adormita Agenție Națională de Integritate (ANI).

Este deja de notorietate faptul că, în precedentul mandat de primar, cel din legislatura 2016 – 2020, nici nu i se uscase bine ceneala pe actul de învestitură, că Marius Stoica și-a schimbat LOGAN-ul prăfuit cu un Mercedes alb superb, MH 06 SMA. La vremea respectivă, mașina era înmatriculată pe numele socrului său, Cionca Petre, cel mai probabil ca să nu bată la ochi. Acel Mercedes luat în anul 2016 costase undeva între 10.000 și 12.000 de euro. Mai jos aveți vechea mașină:

În anul 2021, mai puțin de un an după ce este reales, inculpatul primar Stoica Marius Simion nu stă prea mult pe gânduri și își cumpără un nou MERCEDES E CLASS, cel cu numărul de înmatriculare MH 78 SMS, un autoturism de lux fabricat în anul 2018, a cărui valoare, la mâna a doua este între 25.000 și 32.000 de euro. După 5 ani în care a păstorit destinele bietului municipiu Orșova, Stoica arată, așadar, că este mult mai potent financiar. Acuma, ori salariul său de primar este unul de nivelul multinaționalelor, ori a făcut rost de bani pe alte căi mai puțin ortodoxe. Ar mai fi și a treia variantă, aceea să-l fi primit cadou, dar dacă este așa, organele competente pot afla și interveni în consecință. Mai jos aveți noua masină din mandatul 2:

Conform principiilor prezumției de nevinovăție și de bună-credință, ne abținem deocamdată de la speculații. Nici nu e treaba noastră să aflăm de unde a avut penalul Stoica Marius Simion, primar la al doilea mandat, banii necesari pentru un autoturism de lux, aceasta fiind treaba autorităților competente ale statului român. Ce-i drept, de o lungă perioadă de timp Agenția Națională de Integritate, fota temută ANI, doarme, însă noi mai sperăm că se va trezi rapid din somnul cel adânc. De altfel, la ANI au ajuns informațiile necesare despre bijuteria pe patru roți cu care se plimbă primarul Orșovei!

Tot ceea ce mai sperăm este ca domnul primar să nu mai folosească și la acest bolid bani de carburant luați de la bugetul local, așa cum a făcut în mandatul trecut, faptă incriminată într-un dosar penal, care l-a trimis în judecată.

Citit 2029 ori Ultima modificare Marți, 07 Septembrie 2021 16:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…