DEMOLATORII SPITALULUI DIN ORȘOVA, BLOCAȚI ÎN INSTANȚĂ

Procesul verbal prin care o mână de funcționari incompetenți, susținuți de un primar copt de dosare penale și de o armată de consilieri locali orbiți de ură, încercau să amendeze Spitalul Municipal Orșova cu 100.000 de lei și să dispună demolarea unor clădiri funcționale din curtea spitalului, a fost blocat de instanța de judecată de la Tribunalul Mehedinți. Cel mai probabil, când au văzut grozăvia prin care niște aleși locali iau bani de la un spital și cer demolarea unor secții, și-au pus mâinile în cap. Anularea actului administrativ DEMENT nu s-a judecat încă, dar efectele lui criminale au fost suspendate, așa cum era și normal. După ce un funcționar de la cadastru i-a umilit, numindu-i generatori de corupție, a fost rândul judecătorilor să le dea peste bot.

Probabil cazul este unic în lume! Nu există precedent în care un spital municipal să fie amendat de niște incompetenți cu un miliard de lei vechi și să fie obligat să demoleze două clădiri în care funcționează cu succes o unitate de primiri urgențe și mai multe cabinete medicale. Totuși, la Orșova se poate!

Istoricul acțiunii tembele a administrației publice locale din Orșova este unul care aproape că sfidează orice norme de logică și bun simț. Mai exact, Spitalul Municipal Orșova a fost amendat cu suma de 100.000 de lei și i s-a pus în vedere să demoleze două clădiri. Motivul este unul cel puțin bizar: Clădirile, formate din unități modulare, s-ar fi ridicat peste o rampă auto împuțită și inestetică, pe care autoritățile locale o vor readusă la starea inițială. La toate acestea se mai adaugă și atacul dat mișelește de un funcționat fără competențe de la Compartimentul de Urbanism, susținut de un primar copt de dosare penale.

Managerul Spitalului Municipal a atacat în instanță procesul verbal IDIOT și a cerut suspendarea efectelor lui până la soluționarea cauzei. Cum era de așteptat, judecătorii de la Tribunalul Mehedinți au dat un verdict corect, în lipsa căruia agresorii aleși locali prin votul cetățenilor ar fi fost în stare să intre cu buldozerul în spital. Mai mult, artizanii celei mai idioate decizii din istoria mondială a administrației publice locale s-au ales și cu o notă de plată de 3.000 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Iată ce spune managerul Spitalului Municipal, Adrian Cican: „Consilierii demolatori ai SISTEMULUI MEDICAL din, la care se adaugă... cercopitecii (de altfel, o maimuțică simpatică) din comisia de anchetă desemnată de Consiliul Local al Municipiului Orșova, la care s-au adăugat ILEGALII... Stoica Marius Simion, Petre Loredana Dumitrița și Bucșă Ovidiu Nicolae.... AU PRIMIT DE LA TRIBUNALUL MEHEDINȚI, O SCATOALCĂ, care (traducere plastică a sentinței de astăzi) le spune celor citați de mai sus, că BABUINII POLITICI ORȘOVENI, TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ 3000 de lei spitalului și că SUSPENDĂ ACTUL SAMAVOLNIC DE AMENDARE ȘI DEMOLARE A CONSTRUCȚIILOR, emis de Primar, o chimistă și un polițist local (vă dați seama ce cunoștințe au cei trei)......ADICĂ AU PIERDUT ÎN INSTANȚĂ!!!”.

Comentariile sunt de prisos față de gravitatea deciziei demolate, din fericire, de instanța de judecată.

Citit 1239 ori Ultima modificare Marți, 17 August 2021 21:15
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…