PNL VREA PARC INDUSTRIAL ÎN MEHEDINȚI

„Industria și economia din județul Mehedinți au nevoie de un parc industrial care să convingă companiile să investească aici, iar astfel să oferim noi locuri de muncă. Cu ajutorul unui parc industrial vom reuși să scoatem la concurs mii de locuri de muncă, din domenii diferite. Investiția se poate realiza atât cu fonduri de la bugetul statului, cât și cu fonduri europene”, precizează candidadtul PNL Mehedinți pentru Camera Deputaților, Virgil Popescu, într-un comunicat de campanie.

Candidatul PNL Mehedinți pentru Camera Deputaților, Virgil Popescu a precizat, în contextul unui comunicat de presă că a luat decizia să depună la Ministerul Energiei o adresă din partea comunei Izvoru Bîrzii, prin care să va solicita mutarea din administrarea RAAN a terenului de 20 ha către primăria Izvoru Bîrzii, pe acest teren intenționd să fie construit un parc industrial.

„S-a vorbit foarte multe în ultimii ani despre un parc industrial în Mehedinți, dar nimeni n-a mișcat niciun deget. Este momentul să trecem la fapte. Industria și economia din județul Mehedinți au nevoie de un parc industrial care să convingă companiile să investească aici, iar astfel să oferim noi locuri de muncă. Cu ajutorul unui parc industrial vom reuși să scoatem la concurs mii de locuri de muncă, din domenii diferite. Investiția se poate realiza atât cu fonduri de la bugetul statului, cât și cu fonduri europene. De asemenea, PNL propune construirea unui parc industrial și în comuna Șimian, acolo unde există potențial de dezvoltare”, spune liberalul Virgil Popescu, care a mai adăugat: „Cred în acest proiect deoarece el va reuși să ridice nivelul salariilor până la unul demn de o țară europeană și ne vom asigura că vor fi oferite condiții decente de muncă. Mehedințiul are potențial să se dezvolte și zi de zi întâlnesc oameni care sunt dispuși să pună umărul la construirea acestui județ”.

Potrivit președintelul filialei județene, „PNL Mehedinți va face toate demersurile pentru descentralizarea Agenției pentru Promovarea Exporturilor la nivel județean, astfel încât să-i identificăm pe potențialii exportatori din zona noastră. Creșterea exporturilor trebuie să înceapă cu fiecare județ din România și această măsura va încuraja antreprenorii din județul Mehedinți, oferindu-le perspectiva exportului. În programul nostru de guvernare propunem sprijinirea logistică a exportatorilor, deoarece nu mai vrem ca Guvernul să abandoneze mediul de afaceri românesc”.

Citit 1092 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 15:25
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…