Virgil Popescu, PNL: CANDIDEZ PENTRU MEHEDINȚI, CANDIDEZ ACASĂ!

CANDIDAȚII VĂ TRANSMIT MESAJE, VĂ FAC PROMISIUNI,

VĂ VOR VOTUL PE 11 DECEMBRIE 2016! AȘTEPTĂM COMENTARIILE ȘI REACȚIILE DUMNEAVOASTRĂ!

Candidatul PNL Mehedinți pentru Camera Deputaților, Virgil Daniel Popescu, transmite un mesaj direct mehedințenilor, înainte de campania electorală, dar și odată cu lansarea oficială a candidaților PNL. Redăm integral mesajul candidatului PNL, așa cum vom face cu toate mesajele pe care candidații înscriși în cursa pentru Parlamentul României ni le vor transmite.

Am luat decizia să candidez la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, deoarece pentru mine județul Mehedinți înseamnă acasă și vreau ca oamenilor de aici să le ofer un trai mai bun. Am luat decizia să mă implic în Parlament pentru că viitorul acestei țări îl putem construi prin adoptarea unor legi care să protejeze interesele cetățenilor români, nu interesele grupurilor infracționale.

Nu-mi doresc să las acest județ pe mâna celor din PSD, care au pus pe butuci industria și economia, au subfinanțat educația și sănătatea, abandonându-i pe cetățeni în sărăcie. Dacă Mehedinți este astăzi unul dintre cele mai sărace județe din țară, atunci acest lucru este din cauza celor din PSD.

Candidatura mea pentru funcția de deputat vine după mulți ani în care m-am implicat în politica locală din Mehedinți. Am condus campaniile electorale și am ajutat Partidul Național Liberal să crească într-o zonă în care PSD făcea propriile jocuri. Astăzi, pesediștii se văd nevoiți să facă un pas în spate, iar PNL este un partid capabil să lupte de la egal la egal și, cu siguranță, pe 11 decembrie vom învinge pesedismul nociv.

Am luptat pentru drepturile angajaților Regiei Autonome de Activități Nucleare (RAAN) și pentru a salva această companie de la faliment, deși n-a fost posibil, deoarece interesele altor grupuri au fost mai puternice. Falimentul RAAN rămâne cel mai mare dezastru din județ, iar pentru asta sunt vinovați cei din PSD, care au politizat conducerea companiei și au neglijat problemele acesteia.

Totuși, le-am promis celor disponibilizați de la RAAN că le vor fi respectate drepturile, iar în luna iulie din acest an am reușit, alături de ministrul Energiei, Victor Grigorescu, să le oferim veniturile lunare de completare. Nu am lăsat pe nimeni să-și bată joc de sute de persoane care au rămas fără un loc de muncă, sute de familii aflate la limita sărăciei. M-am zbătut deoarece știu că mulți dintre foștii angajați ai Regiei sunt profesioniști care întotdeauna s-au chinuit să-și facă treaba, chiar și atunci când plata salariului a întârziat luni de zile.

De asemenea, m-am implicat total pentru ca instituțiile statului să ia măsuri și să nu-i lase în frig, în această iarnă, pe cetățenii din Drobeta Turnu Severin. Din păcate, decizia finală nu-mi aparține. Nu renunț la bătălie! Nu îi las pe severineni în frig și voi continua să mă implic pentru ca instituțiile statului să dea drumul la căldură.

În ultimele săptămâni, am lucrat la un proiect legislativ, care deja a fost depus la Camera Deputaților, pentru ca multinaționalele să plătească impozitul pe profit în România, nu în paradisuri fiscale. Este momentul să-i tragem la răspundere pe cei care nu se achită de responsabilitățile fiscale din România. Multinaționalele trebuie să se achite de taxe și impozite aici, în țara în care obțin profituri foarte mari.

Și am fost mâhnit de fiecare dată când PSD a mințit oamenii și s-a îmbogățit în urma unor contracte cu statul. Pe 11 decembrie trebuie să alegem o guvernare liberală, după mulți ani în care pesedismul a pus stăpânire pe instituțiile statului. De asemenea, alături de PNL este și premierul Dacian Cioloș, iar acest lucru mă face să cred în victoria noastră la alegeri.

Vreau ca fiecare cetățean să înțeleagă că în mine va găsi mereu un partener de dialog care le va asculta doleanțele. Nu voi face o politică a ușilor închise, pe modelul pesediștilor. Mizez pe dialog și dezbateri, astfel încât să ne asigurăm că soluțiile noastre sunt cele mai bune. Construim viitorul împreună!

Unul dintre cele mai importante proiecte este acela de a crea parcuri industriale. Județul Mehedinți are nevoie de locuri de muncă și de investiții care să aducă bani la administrația locală și la bugetul statului. De asemenea, voi depune tot efortul să implementăm proiectul de domeniu schiabil la Baia de Aramă și proiectul de amenajare turistică a insulei Șimian.

Am încredere deplină în echipa cu care vin în fața voastră, la alegerile parlamentare. Este o echipă aleasă pe criterii de integritate și de competență. Oameni care au proiecte importante pentru Drobeta și pentru Mehedinți. Este cea mai bună ofertă electorală și sunt mândru că am ocazia să colaborez cu colegii mei.

Intrăm în campania electorală cu gândul la victorie și cu gândul la oamenii din județ, care își pun speranțele în noi pentru un trai mai bun.

Vă mulțumesc pentru sprijin,
Virgil Popescu,
Vicepreședinte PNL

Citit 1402 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 00:01
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…