CONSTANTIN TRUȘCĂ: „CANDIDEZ PENTRU MEHEDINȚI! CANDIDEZ PENTRU MEHEDINȚENI!”

CANDIDAȚII VĂ TRANSMIT MESAJE, VĂ FAC PROMISIUNI,

VĂ VOR VOTUL PE 11 DECEMBRIE 2016! AȘTEPTĂM COMENTARIILE ȘI REACȚIILE DUMNEAVOASTRĂ!

PSD Mehedinți și-a depus lista de candidați pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Constantin Trușcă, primarul Șimianului, deschide lista la Camera Deputaților, iat Liviu Mazilu deschide lista la Senat. În aceste condiții, PSD va avea asigurată prezența în Parlament a lui Liviu Mazilu, Constantin Trușcă și Vlad Bontea. „Voi lupta pentru dezvoltarea acestei regiuni!”, a spus, cu emoție, Constantin Trușcă.

PSD Mehedinți a depus lista de candidați pentru Senat și Camera Deputaților, la Biroul Electoral Județean. Listele din județul nostru nu au suferit niciun fel de modificări, iar aici trebuie recunoscut meritul incontestabil al președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, care a rămas ferm pe poziție și a luptat pentru a demonstra că PSD are la Mehedinți o filială puternică.

La Senat, lista este condusă de Liviu Mazilu, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți, iar pe locul al doilea se află doamna profesor Sanda Baboniu.

La Camera Deputaților,lista este deschisă de Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian, iar pe locul al doilea se află Vlad Bontea – vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului.

Promisiunea celui mai bun primar mehedințean

„După 4 ani petrecuți la conducerea Primăriei Şimian, am decis să candidez pe lista PSD Mehedinți pentru Camera Deputaților. Cu această ocazie, doresc să le mulțumesc încă o dată atât colegilor din organizația județeană a Partidului Social Democrat pentru votul de încredere acordat, cât și tuturor colegilor din cadrul Primăriei Şimian, alături de care am reușit în aceşti 4 ani să realizăm lucruri importante și necesare pentru cetățenii frumoasei noastre comune. Doresc sa le mulțumesc, de asemenea, tuturor colegilor din țară, dar și președintelui Consiliului Județean, Aladin Georgescu, pentru susținerea acordată în această perioadă și vreau să îi asigur că voi lupta pentru dezvoltarea acestei regiuni şi voi reprezenta interesele cetățenilor județului nostru în Parlamentul României, cu toată forța si puterea”, a declarat Constantin Trușcă, după depunerea candidaturii.

Citit 1283 ori Ultima modificare Luni, 31 Octombrie 2016 12:28
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…