Mocioalcă se întoarce în PSD, fugind de mizeria din PRO ROMÂNIA

Oamenii lui Ponta au început să fugă de el, ca dracul de tămâie! Mentorul PRO ROMÂNIA Mehedinți, secretarul general al partidului condus de Victor Ponta, Ion Mocioalcă, s-a întors la PSD și va candida pe locul I la Senat pe listele PSD Caraș-Severin. Este omul care a preluat conducerea filialei județene Mehedinți a PRO ROMÂNIA, după ce Adrian Duicu a fost contestat de liderii de la acea vreme ai partidului, considerat ca fiind compromis și controversat.

Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, revine în partidul a cărui filială a condus-o din 2005 până în 2018, când a plecat dintre social-democrați din cauza scandalului pe care l-a avut cu Liviu Dragnea.

La intervenția conducerii centrale a PSD, listele pentru alegerile parlamentare ale filialei Caraș-Severin au fost refăcute. Astfel, prin votul majorității, Ion Mocioalcă va ocupa prima poziție pe lista pentru Senat. Practic, astfel se oficializează revenirea lui Mocioalcă în PSD.

În acest fel, omul care a condus la filiala lui Duicu în campania pentru europarlamentare s-a săturat și el de mizeria politicii românești, numită PRO ROMÂNIA. Ponta rămâne tot mai singur.

Citit 1912 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2020 23:18
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…