Partidul Mișcarea Populară, filiala Mehedinți și-a depus astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Deputatul Ion Cupă deschide lista pentru Camera Deputaților, în timp ce lista pentru Senat este deschisă inginerul Florin Gagea. PMP propune oameni cu reputație profesională și fără probleme de integritate.

Candidații PMP Mehedinți pentru Senat și Camera Deputaților au fost oficializați astăzi după amiază, prin depunerea listelor de candidați. După ce a reconstruit din temelii organizația județeană și a condus-o către un rezultat notabil la alegerile locale, deputatul Ion Cupă se întoarce acasă și dorește să ne reprezinte județul Mehedinți pentru un nou mandat de deputat.

Listele PMP Mehedinți au fost întocmite cu oameni integri și cu reputație profesională, iar mehedințenii vor avea la vot o alternative viabilă. Mișcarea Populară începe să își facă tot mai apăsat simțită prezența pe scena politică mehedințeană, iar rezultatele de la alegerile locale o plasează în componența celor mai importante foruri legislative locale.

Candidații PMP Mehedinți pentru Camera Deputaților:

1. Ion Cupă – deputat, economist de profesie;

2. Irina Oana Zoican – medic veterinar, primarul ales al comunei Balta;

3. Ramona Maria Cupă – biolog;

4. Ion Tufiș – profesor;

5. Dan Cătălin Vatamanu – inginer;

6. Alexandru Sitaru – economist.

 

Candidații PMP Mehedinți pentru Senatul României:

1. Florin Gagea – inginer:

2. Loredana Georgiana Cioc – biolog;

3. Georgeta Stelescu – economist;

4. Louis Moisescu – economist.

„Vrem să-i reprezentăm așa cum se cuvine pe toți mehedințenii care cred în valorile naționale, în dreapta credință, în proprietate, în munca prețuită corect, în libera inițiativă, în drepturi și libertăți. Îi așteptăm alături de noi pe toți mehedințenii care își doresc, în urma alegerilor din 6 decembrie, un guvern responsabil în stare să aducă siguranță si bunăstare pentru toți. Listele PMP conțin oameni cu reputație profesională, fără probleme de integritate. Obiectivul nostru, al tuturor candidaților PMP Mehedinți este acela de a-i reprezenta cu responsabilitate pe toți mehedințenii care așteaptă legi drepte și un guvern coerent care să le aducă siguranță și perspectiva unei vieți mai bune”, a declarat deputatul PMP Ion Cupă.

 

Citit 2328 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Octombrie 2020 22:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…