PSD MEHEDINȚI ȘI-A VALIDAT CANDIDAȚII PENTRU ALEGERILE LOCALE DIN SEPTEMBRIE

Comitetul Executiv Județean al PSD Mehedinți a validat astăzi, într-o ședință extraordinară, organizată în aer liber și cu toate normele de protecție prevăzute de lege, candidații pentru funcțiile de primari din toate comunele, orașele și municipiile județului. De asemenea, au fost validați candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și candidații pentru funcțiile de consilieri locali, din partea PSD. La Orșova, Constantin Popescu a fost validat drept candidat la funcția de primar și a fost validată lista sa de consilieri.

Aladin Georgescu, Marius Screciu și Constantin Popescu sunt oficial candidații PSD pentru funcțiile de președinte al CJ Mehedinți și, respectiv, primari pentru municipiile Drobeta Turnu Severin și Orșova. Totodată, la Orșova, Constantin Popescu a fost desemnat președinte interimar al PSD Orșova, după ce anteriorul birou politic municipal a fost dizolvat.

Moment important astăzi în viața politică a filialei județene PSD Mehedinți! Partidul și-a validat în forul politic reprezentativ, Comitetul Executiv Județean, candidații cu care atacă alegerile locale din acest an. Este vorba de candidații la funcțiile de primari pentru cele 2 municipii, 3 orașe și 61 de comune ale județului, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și listele de candidați pentru consiliile locale.

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, este candidatul pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Marius Screciu va candida, pentru al doilea mandat de primar, la municipiul reședință de județ, Drobeta Turnu Severin.

Constantin Popescu va candida pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului, Orșova.

Ioan Giura va candida pentru funcția de primar al orașului Strehaia.

Alexandru Mijaiche va candida pentru funcția de primar al orașului Vînju Mare.

Florin Sanislav va candida pentru funcția de primar al orașului Baia de Aramă.

Sunt pregătite, de asemenea, și au fost validate listele de candidați consilieri pentru Consiliul Județean, pentru consiliile locale din Severin, Orșova, Strehaia, Vânju Mare, Baia de Aramă și din cele 61 de comune ale județului.

La întâlnire a fost prezent și senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu.

„Le doresc mult succes tuturor, atât în campania electorală, cât și la alegeri și am încredere că astăzi a fost validată ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE. Urmează pentru noi toți, o perioadă care cere implicare, muncă și seriozitate! Candidații au o singură misiune care nu poate da greș pentru rezultate cât mai bune la alegeri: aceea de a le transmite oamenilor ceea ce s-a realizat în ultimii patru ani în județul Mehedinți, în infrastructura rutieră, infrastructura de sănătate, utilități, educație, condiții de trai”, este mesajul președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu!

Citit 4627 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2020 18:56
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…