Este un scandal monstru în filiala PNL din comuna mehedințeană Ponoarele. După ce liberalii de aici își întocmiseră listele de candidați și făcuseră toate demersurile pentru a susține candidatura viceprimarului liberal Vasile Gheorghescu, filiala județeană a PNL i-a anunțat că nu mai susțin această candidatură ci îl vor ca și candidat pe actualul primar PSD, Iulian Cerbu. Urmăriți VIDEO declarațiile șocante ale doamnei Oana Pîrvan! INTREAGA DISCUȚIE CU OANA PÎRVAN VA FI DIFUZATĂ MIERCURI SEARA DIN STUDIOUL INFORMAȚIA DE SEVERIN LIVE!

Oana Pîrvan, un brand al comunei Ponoarele, interpret de muzică populară și creatoarea unui atelier de costume populare autentice românești, un păstrător al tradițiilor românești într-o comună emblematică de munte a județului Mehedinți, comuna în care există Podul lui Dumnezeu, face dezvăluiri șocante despre politica PNL Mehedinți, de care este dezamăgită profund. Declarații în exclusivitate pentru Informația de Severin și jurnalmehedinti.ro!

Oana Pîrvan este consilier PNL la Ponoarele din anul 2016, iar președintele filialei locale a PNL este actualul viceprimar al comunei, Vasile Gheorghescu. După ce liberalii l-au desemnat pe viceprimar drept candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Ponoarele și după ce chiar s-au strâns semnături pentru acesta, PNL Mehedinți a decis să facă o mutare absolut șocantă și de neînțeles: Aceștia au impus organizației din Ponoarele să îl susțină drept candidat pe actualul primar PSD, Iulian Cerbu.

Oana Pîrvan spune că este cu atât mai șocată, cu cât i s-a spus mereu că PNL nu este și nu va fi niciodată un aspirator de pesediști. Decizia șocantă a PNL Mehedinți, de a-l da la o parte pe Vasile Gheorghescu, viceprimarul cu cea mai mare popularitate în comună și omul care a condus de facto Primăria în ultimii patru ani, a fost contestată cu vehemență de liberalii din Ponoarele. Întreaga organizație s-a destructurat și au plecat pur și simplu din PNL.

Vasile Gheorghescu a leșinat când a auzit că a fost înlăturat

Viceprimarul a pus suflet în organizarea politică a PNL Ponoarele, iar când a auzit că filiala liberală județeană nu mai are încredere în el, efectiv a fost la un pas de infarct. „Domnul viceprimar a leșinat, a fost nevoie de intervenția SMURD pentru a-l resuscita. Nu își poți bate joc de un om care a pus suflet pentru PNL! PNL nu are dreptul să decidă asupra destinului unui om și nici să îl oblige să susțină ce vor ei. Noi nu îl vrem candidat pe Iulian Cerbu și nu pentru asta am intrat în PNL”, ne explică consilierul PNL Ponoarele, Oana Pîrvan.

Oana Pîrvan: „Sunt foarte dezamăgită de PNL, de faptul că nu iau în seamă oamenii capabili și pe cei care și-au dat sufletul pentru PNL”

„Îmi pare foarte rău că am muncit pentru PNL, pentru că nu și-au respectat promisiunile! Am fost asigurați că niciun PSD-ist nu va intra în echipa noastră, iar eu, cetățean al comunei Ponoarele, i-am crezut! Nu numai că au luat pesediști, dar și-au eliminat propriii oameni de valoare. Organizația PNL din Ponoarele nu mai există. Să ne lase în pace, să nu ne mai transmită că trebuie să mergem cu un om pe care noi nu ni-l dorim în comuna noastră! Să ne lase în pace și să nu ne mai amenințe! Să nu uite domnii din PNL că mai presus de orice este viața unui om și nu merită un om să își piardă viața din cauza PNL!”, mai spune Oana Pîrvan.

Revoltă în PNL Ponoarele

Așadar, scandalul este acum unul colosal la Ponoarele. Întreaga filială, în frunte cu cel mai popular candidat, viceprimarul Vasile Gheorghescu, au trecut la PMP și vor susține candidatura Oanei Pîrvan pentru funcția de primar al comunei Ponoarele. Având în vedere că popularitatea lui Gheorghescu, dar mai ales a doamnei Oana Pîrvan, un brand autentic al zonei, sunt la cote maxime, este foarte posibil ca liberalii să piardă tot în această comună. Implicațiile emoționale ale acestui scandal politic ar putea aduce câștig de cauză PMP, iar Oana Pîrvan ar putea deveni primarul comunei. Până atunci, revolta este una la cote maxime. Oana Pîrvan susține că unii dintre colegii săi sunt amenințați să nu se alăture PMP, dar susține că, personal, nu se teme și că va lupta până la capăt pentru a demonstra că s-a făcut o mare nedreptate.

„Îmi pregătesc dosarul de candidatură, iar echipa mea ezită să își depună candidaturile. Ei motivează ori că are soția serviciu și nu vrea să aibă probleme, ori că au o firmă și nu vor să fie controlată. Simt că la nivelul organizației PNL Ponoarele se exercită o presiune pentru ca oamenii să nu se înscrie în alt partid. Mie nu îmi e teamă! Mie întotdeauna mi-a fost teamă doar de Dumnezeu! Rog PNL să nu își îndrepte puterea asupra mea, pentru că nu ține!”, a mai declarat Oana Pîrvan.

Celor din PNL nu le pasă

Oficial, PNL Mehedinți nu a dorit să comenteze situația, dar neoficial ne-au transmis că nu au nicio problemă cu dorința celor de la Ponoarele de a candida la alte partide. „Fiecare e liber să candideze din partea cui dorește”, au spus sursele din PNL Mehedinți.

Citit 2585 ori Ultima modificare Marți, 11 August 2020 16:42
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…