Președintele interimar al PMP Mehedinți, secretarul de stat în Ministerul Muncii – Nicolae Ivășchescu, a declarat, imediat după lansarea candidaților pentru alegerile locale din Mehedinți, că Mișcarea Populară s-a întărit foarte mult în ultimele 6 luni și va face o figură frumoasă la alegerile din 27 septembrie 2020. PMP are deja peste 10 la sută în sondaje și țintește să obțină primari, viceprimari și chiar un vicepreședinte de Consiliu Județean. Urmăriți un scurt interviu cu liderul PMP Mehedinți!

„Dacă dăm timpul înapoi, constatăm că eu am venit la sfârșitul lunii februarie, când nu era nimeni la partid, în timp ce acum avem candidați în 50 de localități și liste complete în 61 de unități teritorial administrative. Până pe 18 august vom depune și celelalte liste, pentru a avea garnitura completă în toate comunele și orașele. Vreau să vă spun că echipa este sudată, este o echipă bună, este o echipă determinată și cu siguranță vom obține un rezultat foarte bun, un rezultat cu două cifre, adică peste 10 la sută. Competiția nu este ușoară, mai ales din cauza celor de la PNL și PSD, care folosesc toate mijloacele pentru a ne descuraja, dar le transmit că suntem determinați să obținem un rezultat foarte bun”, a precizat Ivășchescu.

„Vom negocia pentru a obține cât mai multe funcții de viceprimari!”

„Da, deja am trecut de 10 la sută în sondaje, ne dorim foarte mult să intrăm în Consiliul Județean, ne dorim să avem reprezentanți acolo și, bineînțeles, un vicepreședinte de Consiliu Județean, ne dorim să avem reprezentare în toate comunele, orașele și municipiile și, nu în ultimul rând, ne dorim să avem foarte mulți primari, pentru că avem mulți oameni foarte buni care candidează și, cu siguranță, vor obține mandate de primari. Acolo unde nu vor ieși primari, vom merge la negocieri pentru a ne maximiza votul obținut. Vom negocia pentru a obține cât mai multe funcții de viceprimari”, mai spune liderul PMP Mehedinți.

În februarie partidul era praf și aproape vândut, acum este pe cai mari

„Am venit aici în luna februarie pentru a ne organiza. La acea vreme, organizația stătea foarte prost, ca să nu spun că era praf, dar iată că am reușit să închegăm o echipă de oameni inimoși, valoroși, care cu siguranță vor obține un rezultat foarte bun pentru PMP. Pe de altă parte, până să vin aici, existau înțelegeri locale între fostul președinte PMP și cei din PNL. Acum mergem singuri în alegeri, nu avem niciunde nicio alianță, avem liste peste tot, nu am făcut alianțe, vom vedea ce putem face și discutăm după numărarea voturilor, pentru a vedea concret ce putem obține”, mai susține Nicolae Ivășchescu.

Citit 655 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 August 2020 18:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…