Eugen Tomac, președintele PMP, a participat la lansarea oficială a candidaturilor PMP Mehedinți pentru alegerile locale. Într-un interviu acordat jurnalmehedinti.ro și Informația de Severin, Tomac a vorbit despre o organizație care promite mult și care va obține la Mehedinți un scor mare. În ceea ce privește moțiunea de cenzură, PMP nu o va susține, deoarece consideră că nu este momentul pentru a fi aruncată țara într-un haos politic, în plină pandemie, ci este nevoie de solidaritate în vreme de criză. Urmăriți un interviu VIDEO cu liderul PMP, Eugen Tomac!

„Este un restart bun al organizației PMP de la Mehedinți. Am văzut aici o echipă determinată, hotărâtă să obțină un scor bun, suntem realiști, mizăm pe mehedințenii care înțeleg că viața politică nu înseamnă doar să schimbi pe unii cu alții, ci înseamnă să oferi o alternativă unor oameni care vor mai mult pentru comunitate. Este un principu foarte important pentru noi”, a declarat Eugen Tomac.

„De ce PMP este o alternativă sănătoasă la viața politică actuală a Mehedințiului?”

„În primul rând pentru că aven candidați valoroși care nu au mai făcut politică sau oameni care au mai susținut politicieni, dar nu și-au asumat niciodată un rol atât de vizibil. Sunt absolut convins că echipa noastră va avea forța și energia necesare pentru a convinge cetățenii să le acorde încrederea pe 27 septembrie, plec destul de optimist de la această reuniune, organizată în zi de mare sărbătoare”, a explicat Eugen Tomac.

Consiliul Județean Mehedinți, un obiectiv realist pentru PMP

Despre Consiliul Județean, obiectiv ratat la alegerile locale din urmă cu patru ani de către PMP, Eugen Tomac spune că, de această dată, a devenit un obiectiv realist și sunt mari șanse ca PMP să aibă reprezentare în forul județean: „Îmi pun mare speranță în discernământul mehedințenilor pentru că eu cred că un vot acordat PMP Mehedinți este o investiție în viitor. Este o investiție onestă într-o echipă ce dorește să se pună în slujba comunității, în slujba acestui județ, pentru că au confirmat în viață, iar acum vin să ofere parte din experiența lor pentru comunitate și asta e un lucru important”.

Întrebat despre practica racolării, uzitată de cei de la PNL și PSD, Eugen Tomac spune că, din păcate, întotdeauna lozincile sunt doborâte de fapte.

„Avem dovada că, dincolo de angajamentele asumate lansate în spațiul public, realitatea politică confirmă cu totul altceva. De aceea eu cred că echipa noastră, formată în mare parte din oameni care nu au mai făcut politică, va face o figură frumoasă și vor convinge oamenii că merităm să îi reprezentăm. Faptul că unii își schimbă șapca din roșie în galbenă sau invers, nu face decât să arate un anumit dispreț față de cetățeni”, spune Eugen Tomac.

PMP a nu va vota moțiunea de cenzură: „Suntem un partid serios!”

„Poziția noastră rămâne neschimbată, suntem un partid serios! Am contribuit decisiv la înlăturarea Guvernului PSD – Dăncilă, am acordat încrederea Guvernului Orban, ne menține acest suport, pentru că în viața politică trebuie să fii coerent. Vom respinge fără niciun fel de condiționări moțiunea de cenzură a PSD. Țara trece prin criză și avem nevoie de responsabilitate și luciditate în aceste momente. Dacă actualul guvern a greșit, va fi sancționat prin vot de cetățeni, dacă a gestionat bine situația, rămâne de văzut, dar pentru noi aceste lucruri sunt mai presus de interesele politice, pentru că este vorba de viața oamenilor și de o situație inedită și fără precedent. Pandemia nu trebuie să devină un subiect politic și trebuie să ne trezească la o anumită solidaritate de care națiunea are nevoie în momente de criză. Ori observăm că mulți politicieni mărunți folosesc acestă criză de sănătate publică în scopuri strict politicianiste. Românii au nevoie de o clasă politică lucidă, responsabilă, cu viziune, care înțelege miza momentului și acționează în ideea de a-i ajuta pe români. Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite, de salarii și pensii acordate la timp, și de o perspectivă de mai bine. Dacă în plină pandemie instaurăm și un haos politic, atunci țara noastră are de pierdut și în primul rând vor pierde cetățenii”, a declarat Eugen Tomac, întrebat dacă PMP se gândește să negocieze votul de la moțiune.

Citit 1010 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 August 2020 19:18
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…