Eduard Koler este candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Vine din mediul dur al afacerilor, este nou în politică și are o viziune novatoare despre resuscitarea administrației publice locale. Urmăriți un interviu (Formatul VIDEO, deasupra!) în care candidatul PMP atacă dur acutala clasă politico – administrativă și îi provoacă la o competiție mai dură decât cea din lumea afacerilor.

Reporter: Consemnăm un moment important în istoria PMP Mehedinți. Ați plecat în luna martie aproape de la zero. Iată astăzi o echipă completă și șanse mari de victorie!

Eduard Koler: S-a muncit extraordinar de bine în aceste luni, rezultatele se văd și, mai mult decât rezultatele, am văzut foarte multă determinare, îmi place foarte mult atitudinea echipei, sunt toți hotărâți să facă o figură bună și sunt foarte foarte încrezători în ceea ce putem face pentru Severin, pentru severineni și pentru spargerea blocadei socialiștilor galbeni și acelor roșii care merg braț la braț de ani de zile și rezultatele, din păcate, sunt dezastruoase pentru noi toți.

Reporter: „Ei pentru ei, noi pentru voi!” – detaliați puțin acest mesaj destul de puternic!

Eduard Koler: Este un mesaj foarte puternic, chiar am meditat mult cu specialiștii noștri dacă să-l promovăm sau nu, eu miam asumat acest mesaj pentru că oamenii trebuie să știe adevărul. Nu ne mai putem preface că nu știm ce se întâmplă, există aceasă „La Famiglia” formată din PSD și PNL, care și cu sprijinul unora care au fost la noi în partid, în ultimii patru ani au mers braț la braț, și-au făcut interesele personale și de partid și nu au făcut absolut nimic pentru comunitate. Această dihotomie trebuie să fie foarte bine explicată oamenilor pentru că, dacă vă uitați, nu și-au contestat niciodată, în Consiliul Local, hotărârile și propunerile. Unii au propus și ceilalți au votat și invers! Este o mare coterie în Consiliul Local și în Primărie, chiar și această campanie ne arată că își dau așa niște contre, dar subțire, mimând o luptă politică când, de fapt și de drept, știm foarte bine că, între ei, lucrurile sunt foarte bine stabilite, iar noi suntem singurii care le putem strica această înțelegere. Vor să meargă la fel ca și până acum și să își facă în continuare toate interesele locale, în detrimentul cetățenilor și a municipiului Drobeta Turnu Severin.

Reporter: Nou în politică, om de afaceri, cu șanse în lupta electorală. Ce le transmiteți severinenilor, înainte de o bătălie ce se anunță dură?

Eduard Koler: Va fi o bătălie dură pentru ei, pentru politicieni. Noi, în mediul de afaceri suntem obișnuiți cu acest stil de lucru în condiții dure. Ceea ce fac ei pentru noi sunt niște lucruri la un nivel la care nu îi solicită prea tare, pot să le spun severinenilor că tocmai de aceea am intrat în această bătălie dură pentru că eu consider că și în Consiliul Local, și în Primărie, trebuie ca în următorii patru ani să fie cineva care să reprezinte și glasul severinenilor, dar și interesul oamenilor. Asta ne și dorim, să intrăm între ei, și să facem ceea ce trebuie pentru acest oraș. Dacă vom lăsa în continuare majoritari PSD și PNL în Consiliul Local sau dacă unul dintre ei, prin absurd, va câștiga această competiție, eu cred că Severinul are doar de pierdut. Sunt niște oameni care nu au demonstrat nimic în ultimii 8 ani de zile, care acum constată că Stadionul 1 Mai e o ruină, că sunt ierburile foarte înalte în Gura Văii, că se întâmplă nu mai știu ce! Unde ați fost în ultimii 8 ani? Pe salarii de multinaționale și cu o opacitate în ceea ce privește cheltuirea banului public în Primărie. Am spus-o și o repet: banii care se strâng în Primărie sunt bani publici! Nu sunt nici ai primarului, nici ai consilierilor! Trebuie gestionați cu maximă transparență și vom solicita, în primul rând, toate contractele din ultimii ani, toate facturile, astfel încât oamenii să vadă unde se duc banii, cine sunt beneficiarii contractelor oneroase și de ce în Severin nu s-a făcut nimic.

Citit 1623 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 August 2020 20:06
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…