Deputatul PMP Ion Cupă, vicepreședinte al PMP, un experimentat politician, aruncă mănușa PNL și PSD. Liderul național al Mișcării Populare candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și spune că a intrat în cursă pentru a învinge. După ce s-a implicat direct în organizarea și resuscitarea PMP Mehedinți, Ion Cupă mai spune că a intrat în bătălia pentru cea mai înaltă funcție aleasă din județ pentru a nu mai lăsa organizația județeană să fie agresată politic de partide precum PSD și PNL. Urmăriți un interviu interesant VIDEO!

Un mesaj extrem de dur și o decizie politică ce stârnește deja valuri de îngrijorare pe scena politică mehedințeană. După ce a reformat din temelii filiala mehedințeană a PMP, deputatul Ion Cupă intră în bătălia dură pentru cea mai importantă funcție de ales local: președintele Consiliului Județean Mehedinți. „Unul dintre motivele pentru care am decis să candidez la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți este acela că nu puteam să las organizația să fie agresată, așa cum este în acest moment, de către partide așa-zise mai mari și care vremelnic se află la butoanele instituțiilor statului. Mi-am asumat eu o datorie de onoare de a candida, pentru a face față acestor presiuni și acestor gesturi de agresiune ale conducătorilor din instituțiile statului român”, a declarat deputatul Ion Cupă.

„Mi-am depus candidatura pentru Consiliul Județean pentru a câștiga! Lupta nu e deloc simplă, dar vom câștiga! Lucrurile s-au schimbat în PMP, începând din februarie, când eu m-am implicat în organizarea pe regiune și pe Mehedinți. Mi-am anunțat oficial candidatura și vreau să spun că PMP arată azi foarte bine la Mehedinți. Spre îngrijorarea multora, noi suntem mult mai puternici azi. Candidaturile noastre vor pune o amprentă puternică asupra alegerilor locale din acest an!”, a mai declarat Ion Cupă.

Citit 1626 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…