Ministrul Muncii din Guvernul PSD, Marius Budăi, a participat la Drobeta Turnu Severin, la o dezbatere cu privire la majorarea pensiilor cu 40 la sută care ar fi trebuit să intre în plată de la 1 septembrie, potrivit legii promovată și adoptată de PSD. La întrunire au participat președintele PSD Mehedinți – Aladin Georgescu, primarul Severinului – Marius Screciu, dar și reprezentanții asociațiilor de pensionari din Mehedinți.

„Îi mulțumesc domnului ministru pentru că a acceptat invitația și a avut disponibilitatea de a răspunde întrebărilor celor prezenți. Dezbaterea s-a bazat pe cifre exacte care au expus situația actuală, dar și lipsa de viziune și incapacitatea Guvernului PNL de a gestiona situația economică astfel încât, măsurile privind creșterea pensiilor, a alocațiilor și a salariilor profesorilor să intre în vigoare așa cum au fost stabilite”, a precizat Aladin Georgescu.

„Este important să avem aici un specialist, un om care vă poate lămuri de ce nu se face cee ace ar trebui făcut, de ce actuala guvernare nu mai vrea să continue lucrurile bune începute de PSD. Să le explicăm oamenilor ce se întâmplă și de ce există atâta brambureală în actuala guvernare”, a adăugat Marius Screciu, președinte executiv al PSD Mehedinți.

„Sunt bani (n.r. pentru majorarea pensiilor cu 40%), dar trebuie ca justiția socială, redistribuirea rezultatului financiar dintr-o țară să se facă într-adevăr just și să existe justiție socială, să există redistribuire a resurselor într-un mod corect”, le-a transmis Marius Budăi celor prezenți la întâlnire.

Pentru a-și argumenta afirmațiile, Marius Budăi a arătat printre altele, că Guvernul PNL a micșorat numărul de ministere față de PSD, dar a majorat cheltuielile de bunuri și servicii cu 13 miliarde lei față de ceea ce a făcut PSD în 2019.

„Refuzul PNL de a majora pensiile românilor cu 40% este unul din multele motive pentru care PSD va depune moțiune de cenzură pentru dărâmarea Guvernului”, a reamintit Marius Budăi.

Citit 1260 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 23:19
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…