Dezvăluirile făcute în exclusivitate de „Informația de Severin” și jurnalmehedinti.ro, despre managementul politic de la vârful PRO ROMÂNIA Mehedinți, bazate pe mărturii din interior, au fost confirmate de o înregistrare audio apărută în mediul online. Înregistrarea confirmă cele relatate pe 3 iulie 2020 de portalul nostru media.

„Surse demne de încredere și bine informate ne-au povestit câteva episoade absolut șocante din bucătăria politică a PRO ROMÂNIA. Cum conduce Duicu filiala județeană, ce părere are despre actorii actuali ai scenei politice și administrative locale! Ce vor, de fapt, Constantin Gherghe și Nicolae Drăghiea! Cum vrea Duicu să revină în politică și cum face, de fapt, politică în ciuda interdicțiilor impuse de condamnarea cu suspendare! Mărturii cutremurătoare!”, scria jurnalmehedinti.ro pe 3 iulie 2020. Întregul articol poate fi citit AICI! De asemenea, materialul a apărut și în ediția print Informația de Severin.

Imediat după apariția dezvăluirilor despre modul în care filiala PRO ROMÂNIA din Mehedinți este coordonată din umbra de Adrian Duicu, mai multe site-uri de știri naționale prestigioase (evz.ro, Ziua), au preluat informația. Iată că acum apare și o înregistrare audio, în baza căreia sursa noastră povestea cum s-a derulat o întâlnire politică în filiala lui Ponta de la Severin.

Este vorba de site-ul ochr.ro, iar întregul articol poate fi citit AICI!

Inregistrarea audio are aproape 5 minute și poate fi ascultată la următoarea adresă:

https://ochr.ro/campania-pro-romania-condusa-din-umbra-de-un-condamnat-penal/#fvp_68,5s

Citit 2797 ori Ultima modificare Marți, 28 Iulie 2020 11:37
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…