Primim de la cititori: PRO ROMÂNIA, MANEVRE DE CULISE LA PĂTULELE

„PRO ROMANIA ÎNCEARCA PĂCĂLIREA CETĂȚENILOR DIN PĂTULELE!!!”, ne transmite consilierul local Cosmin Balint. Potrivit acestuia, formațiunea politică și-ar fi numit un candidat apropiat al actualului primar Ion Țicu. Dacă cele spuse de Balint se confirmă sau nu, vom vedea! Până atunci, oamenii trebuie să știe.

„Pe data de 4 iulie 2020, oamenii PRO România Mehedinți, Duicu, Drăghiea și Gherghe au avut întâlnire la Pizzeria Grigo cu primarul din Pătulele și candidatul PRO România din Patulele, Căpraru Claudiu și au pus la cale un plan diabolic de a menține comuna Pătulele în aceeași mocirlă în care se zbate de 20 ani, sub mrejele actualului Primar Țicu Ion, declarat incompatibil de către ÎCCJ, încă din anul 2018”, spune Balint.

„Văzând că nu poate candida la alegerile din 27 Septembrie, deoarece se află sub interdicția de 3 ani a ANI, actualul primar se pare că urmărește să susțină la Primăria Pătulele candidatul PRO România, iar dacă va câștiga, candidatul Căpraru Claudiu va fi pus sa demisioneze, după ce actualul primar își va rezolva problemele cu Agenția Națională de Integritate, cu care are un proces de ridicare a interdicției la Curtea de Apel Craiova, proces ce nu se va finaliza până la alegerile din septembrie, astfel că în urma demisiei candidatului PRO România, ulterior se trece la alegeri anticipate, toate aceste manevre politice nu fac decât să prostească locuitorii din Pătulele și candidatul PRO România urmând să fie o marionetă a actualului Primar, care va încerca să conducă din umbră. Sperăm că cetățenii din Pătulele nu vor fi păcăliți și vor înțelege jocurile murdare ale PRO România cu privire la localitatea lor. Mare atenție dragi pătuleni, nu vă lăsați păcăliți de politica murdară a PRO România!!”, mai scrie consilierul local.

Dacă toate aceste lucruri se verifică, situația este una destul de delicată. Dacă cele relatate de Cosmin Balint sunt considerate a fi eronate, îi rugăm pe protagoniști să ne trimită un drept la replică.

Citit 3124 ori Ultima modificare Luni, 06 Iulie 2020 14:53
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…