Secretarul General al PMP Drobeta Turnu Severin, EDUARD KOLER a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru jurnalmehedinti.ro și Informația de Severin. Un dialog sincer despre viața politică, ambiții politice și realități dureroase ale vieții social-politice și econimice mehedințene. Din păcate, colegii noștri de la Tele 2 Drobeta au prezentat imaginile care ne aparțineau, dar le-au cenzurat cu comentarii de tip telenovelă. VĂ PREZENTĂM REALITATEA, în cel de-al patrulea episod și ultimul din această serie!

Deoarece interviul este foarte lung (el a fost transcris în întregime în Informația de Severin, VEZI AICI), v-am prezentat, în mai multe episoade ce a spus cu adevărat omul de afaceri Eduard Koler. ASTĂZI, ULTIMUL EPISOD, CEL DE-AL PATRULEA! În acest ultim episod, EDUARD KOLER vorbește despre lipsa de procupare în dezvoltarea tuirismului, dar și de necesitatea transparenței decizionale în domeniul achizițiilor publce. UN EPISOD INCENDIAR! (VIDEO, DEASUPRA TEXTULUI!)

Citit 2131 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu PuiePiticule Luni, 20 Iulie 2020 17:48 postat de PuiePiticule

    Mai masati vrajeala asta de doi lei ca toti sunteti in aceeasi oala! Nu mai aveti pe ce ciolan sa roadeti si dati din coatele ascutite sa va infigeti mai bine!

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…