ALADIN GEORGESCU: „Să vină domnul Cîțu, zic!”

Va fi control la Consiliul Județean Mehedinți? „Sunt somat și chiar amenințat pe paginile de socializare cu echipe de control de la Ministerul Finanțelor. SĂ VINĂ DOMNUL CÎȚU, ZIC!”, scrie președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu, pe contul său de socializare. 

„Constat că în ultima perioadă, Consiliul Județean Mehedinți a devenit principala grijă a liberalilor. Sunt somat și chiar amenințat pe paginile de socializare cu echipe de control de la Ministerul Finanțelor, doar pentru că am luat atitudine și am prezentat realitatea și adevărata situație a bugetului de care are nevoie DGASPC Mehedinți pentru anul 2020. Curios este că până să preia guvernarea, consilierii liberali nu și-au arătat prea mare interes pentru locuitorii județului în sensul că nu au avut niciun proiect de investiții. Nu au servit în Consiliul Județean decât scandal și vorbe, la fel cum fac și acum, prin măsurile pe care le iau liberalii la nivel național. Le transmit tuturor că în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, am respectat întotdeauna legea, din respect pentru mine (ca avocat de profesie) și pentru mehedințeni. La fel și colegii mei din Consiliul Județean. Amenințările nu își au rostul. În măsura în care se vor face verificări în Consiliul Județean vom pune la dispoziție toate datele necesare. Nu avem nimic de ascuns, activitatea noastră fiind una transparentă. Domnul Cîțu ar face bine să aducă și banii pentru a asigura bugetul necesar funcționării DGASPC Mehedinți dar și banii pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor din localitățile județului Mehedinți. Este clar că aceste controale, dacă ele vor avea loc, au strict caracter politic, nu este nicio grijă deosebită pentru cetățenii județului și interesele lor. Până una, alta, PNL este cel care ocolește cu viclenie legile în vigoare și refuză să mărească pensii, salarii și alocații pentru copii. Așa că, dacă este vorba despre respectarea legii, PNL este departe de a fi un exemplu”, se arată în postarea de pe contul de Facebook al președintelui Consiliului Județean Mehedinți.

Citit 910 ori Ultima modificare Vineri, 31 Ianuarie 2020 11:36
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…