PMP: „Dacă PNL nu are interes de România, să plece acasă!”

Gâlceava pe funcții dintre Orban și Cîțu depășește deja granițele unei simple dispute politice și trece în repertoriul Codului Penal. Acuzațiile publice din ultimele zile nu pot rămâne în registrul unei simple competiții pentru o poziție în partid, ci este nevoie ca cineva să răspundă în fața Românei pentru spectacolul grotesc pe care ni-l oferă.

PMP consideră că această aventură politică în care sunt angrenate cele mai importante funcții ale statului, premier și președinte al Camerei Deputaților, trebuie să se termine repede, acum și nu oricum. PNL, dacă este un partid responsabil în fața propriilor cetățeni, este obligat să pună capăt acestei mascarade și să înceapă, odată, guvernarea țării.

PMP susține că PNL dă dovadă de totală inconștiență guvernamentală, folosind pârghiile puterii în scopul său electoral. Dacă liberalii nu sunt în stare să privească în ochi dorințele României, atunci ar face bine să se retragă de la guvernare și să ofere șansa unui nou Executiv, pe măsura doleanțelor alegătorilor.

PMP cere PNL să iasă în fața națiunii și să ofere o viziune românilor, potrivit așteptărilor și promisiunilor electorale de anul trecut. Președintele Iohannis trebuie să se trezească din adormire și vacanțe, să lase acțiunile de PR și să vegheze la buna funcționare a instituțiilor publice, potrivit ”pohtei” sale, ”Guvernul meu”.

Citit 704 ori Ultima modificare Vineri, 13 August 2021 15:05
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…