ION CUPĂ: „Timpul mi-a dat dreptate: România avea nevoie de un partid precum PMP, în Parlament”

După ceva timp de la ultima postare, vicepreședintele național al Partidului Mișcarea Populară, Ion Cupă, revine pe contul său de socializare cu o postare destul de interesantă. Și spunem interesantă pentru că mai mulți prieteni liberali i-au reamintit, în aceste zile destul de agitate pe scena politică românească, faptul că avea mare dreptate atunci când, în campania electorală, spunea că România are nevoie în Parlament de un partid precum PMP. Vezi ce la ce declarații face recurs la istorie fostul deputat Ion Cupă!

„Deși nu am mai postat niciun mesaj în perioada scursă de la alegerile parlamentare, am simțit nevoia să reamintesc faptul că actuala situație politică și socială, precum și echilibrul de forțe de la nivel parlamentar, îmi dau întru totul dreptate în ceea ce spuneam cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020”, scrie, pe contul său de socializare, Ion Cupă.

Acesta susține că la la aproape trei luni de la alegerile parlamentare, mai mulți prieteni ai săi din PNL l-au sunat și i-au reamintit câtă dreptate avea în declarațiile făcute cu puțin timp înainte de scrutinul din 6 decembrie 2020.

„Mai mult, deloc surprinzător, mai mulți prieteni liberali mi-au reamintit recent că aveam mare dreptate când spuneam că un vot pentru PMP ar fi trimis în Parlament politicieni utili României în procesul legislativ și ar fi însemnat asigurarea unui guvern coerent de centru-dreapta cu o majoritate solidă în Parlament. Mai exact, un guvern care avea liniștea necesară să facă reformele economice ce pot aduce prosperitate comunităților locale și familiilor de români. Așadar, prieteni din PNL mi-au readus aminte de adevărul spus înainte de alegeri și m-au determinat să fac un mic recurs la istorie, la interviurile date mass-media în acea perioadă. Am spus atunci și se confirmă pe deplin acum că un vot pentru PMP înseamnă stabilitatea unei guvernări eficiente de centru dreapta timp de patru ani de zile. Și tot la acea vreme spuneam că prin acest vot se va decide dacă vom avea stabilitatea atât de necesară dezvoltării sau vom avea un nou război româno-român”, scrie Ion Cupă, vicepreședintele PMP.

„Sunt convins că istoria mi-a dat dreptate!”

Sunt tot mai convins, atât eu, cât și cei care fac parte din actuala putere, că istoria mi-a dat dreptate”, spune Ion Cupă.

Tocmai de aceea vom reaminti astăzi ceea ce declara presei Ion Cupă, chiar înainte de scrutinul din 6 decembrie 2020 (declarațiile sunt menționate într-un articol publicat de psnews.ro, în data de 4 decembrie 2020):

”Votul de duminică are o miză foarte mare pentru toți românii. Prin acest vot se va decide cine și cum va conduce România în următorii patru ani. (…) Votul fiecăruia contează enorm, nu doar pentru legitimitatea ci mai ales pentru responsabilizarea viitorului guvern”.

„Votul la astfel de alegeri nu trebuie risipit pe cauze pierdute din start. El trebuie acordat cu înțelepciune partidelor care pot contribui direct la buna guvernare. PMP este un astfel de partid”.

„Un vot pentru PMP înseamnă asigurarea unui guvern coerent de centru-dreapta cu o majoritate solidă în Parlament. Un guvern care va avea liniștea necesară să facă reformele economice ce pot aduce prosperitate comunităților locale și familiilor de români”.

„Un vot pentru PMP înseamnă prezența vocii satului românesc în Parlament, a ideilor și valorilor conservatoare, creștin-democrate subordonate idealului unei Românii întregite și respectate”.

”Un vot pentru PMP înseamnă trimiterea în Parlament a unor politicieni utili României în procesul legislativ, utili pentru o guvernare competentă și pentru negocierea curajoasă și inteligentă a intereselor țării noastre în plan internațional”.

„Un vot pentru PMP înseamnă un vot rațional pentru un partid echilibrat, harnic, cu oameni fără probleme de integritate, un partid care a demonstrat că este un partener serios pentru cetățeni și pentru toți cei care vor și pot face bine României și românilor”.

PMP este ceea ce spune si numele său: un partid popular cu dragoste de țară și de neam care nu uită niciun moment îndemnul de conștiință al marilor înaintași „Țineți cu poporul ca să nu rătăciți!”.

„Astăzi faptul că am avut dreptate și faptul că foștii adversari politici îmi reamintesc că am avut dreptate nu îmi dau niciun sentiment personal de satisfacție ci, dimpotrivă, îmi accentuează tristețea celui care a spus un adevăr izvorât din experiența politică acumulată, dar și tristețea că lucrurile nu se leagă în beneficiul acestui popor, iar țara noastră nu își găsește, din păcate, calea spre normalitate”, încheie Ion Cupă postarea de pe contul său de Facebook.

Iată articolul la care face referire:

https://psnews.ro/ion-cupa-candidat-pmp-mehedinti-pentru-camera-deputatilor-prin-acest-vot-se-va-decide-daca-vom-avea-stablititate-466599/?fbclid=IwAR2zNcnNaAvQFldMc2SlfwGwFhWw1QP4966ExcLnYbk2rvOp7LRLARjFOnM

Citit 833 ori Ultima modificare Joi, 18 Februarie 2021 21:58
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…