IDS SIGLA PRINT

Încă un val de îmbolnăviri cu Covid, la fabrica de cablaje din Severin!

Trei angajați ai fabricii de cablaje auto din Drobeta Turnu-Severin au fost depistați, pozitiv, cu Covid-19.

„Direcția de Sănătate Publică a făcut următoarele recomandări: autoizolare, la domiciliu, a tuturor persoanelor-contacte a persoanelor confirmate cu Covid, autoizolarea persoanelor, care au fost în același mijloc de transport în comun, triajul clinico-epidemiologic, realizat de personalul medical din cadrul societății. Orice persoană, care prezintă simptome de boală, va fi scoasă, imediat, din activitate, și izolată în spațiu adecvat”, declară purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.

Alți doi angajați ai fabricii au fost infectați cu noul Coronavirus, în luna aprilie. În cadrul societății, își desfășoară activitatea peste 4 mii de angajați.

Citit 2903 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Iulie 2020 23:04
Adriana Draghici

"Ziarul nu este numai o ştire, telegramă, articol de fond, reportaj, numai politică şi informaţie... Ziarul e o stare sufletească." - Tudor Arghezi

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…