IDS SIGLA PRINT

BÂRFA, MAXIMA, ÎNTREBAREA ȘI ȘTIREA NEAGRĂ A SĂPTĂMÂNII

Bârfa săptămânii, întrebarea și maxima

Bârfa săptămânii

Se spune că o anumită domnișoară, din anturajul ceva mai intim al unui anumit politician local, cu ambiții de candidat, s-ar fi trezit, așa dintr-o dată, cu un milion de euro în cont. Banii au dispărut de acolo după mai multe ore, evident, dar nu știm cât de tare s-o fi speriat biata domnișoară când s-a pomenit cu mormanul în cont. Pentru cunoscători, anumita noastră domnișoară se numește Jojo și are multe secrete. Întrebarea este când, cum și cui i se va destăinui!

Întrebarea săptămânii

Ce șanse reale credeți că are PRO ROMÂNIA, în Mehedinți, la apropiatele alegeri locale?

Pentru a răspunde la întrebarea noastră, fie ne scrieți pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fie pe pagina de Facebook „Informația de Severin”, https://www.facebook.com/informatiadseverin/?modal=admin_todo_tour  sau @informatiadseverin. De asemenea, pe pagina de Facebook indicată puteți apăsa butonul „Trimite mesaj”.

Comentați pe Facebook

Maxima săptămânii

„Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice”. - atribuit lui George Orwell

Știrea neagră

Marian Vanghelie vine cu acuzații explozive la adresa lui Victor Ponta.

Fostul edil PSD susține că liderul Pro România s-ar fi dus la George Maior cu o listă de 17 persoane din PSD, care trebuiau arestate.

„Liviu Dragnea a făcut greșeli. A fost o bună perioadă alături de Ponta, poate și-a dat seama de ce face Ponta cu arestările, cu lista la domnul Maior. Eu am mai spus. Ponta a fost cu Ilie Sârbu la Maior cu o listă de 17 persoane din PSD pentru a fi arestați și să înceapă dosarele pentru preluarea PSD și câștigul lui Victor Ponta. Printre persoane se afla și Olguța Vasilescu și Nicolescu de la Argeș. Ponta știa foarte bine că în proporție de 75% din cei pe care îi propunea sistemul în sine voia să scape de ei, pentru că erau oameni care câștigau alegerile de zeci de ani de zile”, a spus Vanghelie.

Sursa: Antena 3

Citit 463 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 20:32
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…