Șansa orșovenilor – Doinița Chircu

Scrutinul local de duminică din municipiul Orșova se anunță unul pe cât de disputat, pe atât de interesant. Dată fiind miza politică imensă, alegerile din Orșova constituie o adevărată provocare şi pentru formațiunile politice locale, dar şi pentru candidații înscriși în această competiție.

Un candidat cu șanse reale este, fără îndoială, Doinița Chircu, candidatul PNL Mehedinți pentru funcția de primar al municipiului Orșova. Raportat la importanța acestor alegeri, se poate spune că pentru d-na Doinița Chircu scrutinul local din Orșova este o mare provocare, deoarece pornește cu prima șansă pentru câștigarea alegerilor şi poate deveni primul primar femeie al acestui frumos municipiu dunărean. Însă mai important decât acest aspect este faptul că orșovenii au duminică o mare șansă – șansa unui primar responsabil care să-şi aducă o contribuție decisivă la dezvoltarea orașului în care trăiesc. Acest primar este cu siguranță DOINIŢA CHIRCU, singurul posibil primar care poate să facă o administrație eficientă, în interesul lor şi al Orșovei. Orșovenii s-au săturat de toți primarii pe care i-au ales, dovada acestei realități o reprezintă faptul că niciunul dintre ei nu a fost reales.

Duminică, orșovenii au marea șansă să-şi aleagă un primar cu adevărat competent şi responsabil: DOINIŢA CHIRCU. D-na Doinița Chircu şi-a asumat această candidatură, angajându-se cu toată determinarea şi forța în bătălia electorală. Din acest punct de vedere, este de apreciat nu atât hotărârea sa de a câștiga funcția de primar al municipiului Orșova, cât mai cu seamă dorința de a aduce o schimbare în bine pentru locuitorii săi. Dânsa a venit în faţa alegătorilor cu o ofertă electorală realistă, coerentă, în concordanță cu nevoile acestui municipiu şi a locuitorilor săi. Pentru că Orșova are nevoie, în primul rând, de o nouă viziune administrativă, de o strategie coerentă de dezvoltare economică, de o implicare responsabilă a aleșilor locali şi de proiecte administrative în măsură să contribuie la dezvoltarea acestui frumos oraș dunărean sub toate aspectele. Programul electoral al d-nei Doinița Chircu are incluse toate aceste necesități. Din această perspectivă, orșovenii au toate motivele să-i acorde votul de încredere. Pe toată durata campaniei electorale, Doinița Chircu a fost sinceră cu programul său electoral şi cu orșovenii, dar mai ales crede cu adevărat că beneficiază de susținerea necesară pentru a-l pune în aplicare, de dorința acestora de a alege în sfârșit un primar competent şi responsabil. Cu siguranță orșovenii s-au săturat în toți anii care au trecut de indolența celor care s-au aflat în fruntea administrației publice orșovene, a situației politice ingrate din această localitate, unde divergențele dintre liderii politici s-au manifestat din plin. Într-o astfel de situație, Doinița Chircu pornește cu prima șansă pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Orșova.

Cunoscând-o foarte bine, am ferma convingere că, dacă va câștiga acest scrutin, d-na Doinița Chircu se va ține de promisiunile făcute şi va lupta cu toate forțele pentru acest oraș şi pentru locuitorii săi. Dacă va câștiga, Doinița Chircu își va asuma în totalitate programul electoral cu care a venit în faţa alegătorilor. Pentru aceasta are nevoie de sprijinul orșovenilor, de încredere lor. Încredere care poate fi exprimată prin votul introdus în urnă. Duminică, prin votul orșovenilor, se poate deschide un drum spre dezvoltare, iar Orșova şi orșovenii au o mare șansă – DOINIŢA CHIRCU!

Citit 2185 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 10:25
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: UN NOU ÎNCEPUT, jurnalmehedinti.ro »

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…