Imagini de o cruzime ieșită din comun au fost surprinse de o cameră de supraveghere, pe o stradă din Severin, în data de 31 martie 2021. Un individ trece cu roata din dreapta față peste un câine care se afla lungit pe drum, fără să îl avertizeze, fără să îl dea la o parte și fără să dea dovadă de nici cea mai mică urmă de compasiune. Scenele au fost postate pe Facebook și au strâns zeci de comentarii de indignare. Câinele nu a murit, dar șoferul fără suflet ar trebui căutat de Poliția Animalelor!

Pe pagina de Facebook a Asociației de Protecție a Animalelor Mehedinți, un grup de unde se pot adopta câini și pisici, au fost postate câteva imagini surprinse de o cameră de supraveghere din municipiu. Potrivit autoarei postării, scenele s-au petrecut „în curtea fostului abator, către SCHELA Cladovei”. Imaginile sunt de o cruzime rar întâlnită și ar trebui să dea urgent de gândit noii structuri din cadrul IPJ Mehedinți, Polița Animalelor.

Un individ trece, pur și simplu, cu mașina peste trupul unui câine lungit pe stradă, fără să aibă milă de bietul animal și să îl alunge cumva din calea lui. Pe imagini se vede și umărul de înmatriculare al autoturismului.

Bietul cățel apucă să se ridice în ultima clipă, dar tot este lovit de roata mașinii. Din fericire, din ce înțelegem de pe contul de socializare, câinele a scăpat cu viață și este doar rănit.

„Priviți oameni buni, cum trece fără pic de mila peste un câine de cca 4 luni. Strigător la cer. Cine ar putea sa facă dreptate acestor animale? Cine?” – scrie autoarea postării, deasupra imaginilor șocante, pe care le-am preluat și noi ÎN MATERIALUL VIDEO AFLAT DEASUPRA TEXTULUI.

Solicităm o reacție cât mai rapidă și mai fermă din partea Poliției Animalelor!

UPDATE, 2 aprilie 2012: În urma apariției materialului în jurnalmehedinti.ro, autoarea postării de pe pagina de Facebook „Protecția animalelor Mehedinți” a șters postarea, acuzând presiuni asupra sa!

Citit 1564 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 10:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…