„Nu-i lăsa să-ţi fure viitorul. Alege România modernă” –  Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat sigla și sloganul de campanie

Alianţa Dreapta Unită, formată din USR, partidul Forţa Dreptei şi PMP, și-a lansat sigla şi sloganul de campanie: „Nu-i lăsa să-ţi fure viitorul. Alege România modernă”.

Dreapta Unită va merge împreună la toate rândurile de alegeri din acest an, cu misiunea declarată de „a opri jaful din banii publici, de a reduce taxele şi de a lăsa banii în buzunarul oamenilor care muncesc cinstit”.

Dreapta Unită merge în faţa alegătorilor la alegerile europarlamentare şi la alegerile locale din 9 iunie cu un mesaj direct pentru o Românie modern cu un viitor European și prosper pentru toți românii.

„Programul Alianței Dreapta Unită pentru modernizarea României este unul bazat pe principii sănătoase și pași concreți pentru o Românie respectată în Europa. În linii mari, vom lupta pentru România, cu adevărat în Schengen, pentru un trai european pentru români, stabilitate economică, prosperitate prin industrializare, comerț și inovare. Ne dorim, de asemenea, Sănătate și Educație pentru români la standarde europene, dar și Fonduri UE pentru modernizarea României, cheltuite mai eficient și cu impact mai mare. Trebuie să ne asumăm rolul de țară mare, prin contribuția României la reforma UE”, a precizat Ramona Cupă, președintele PMP Mehedinți.

„România nu poate exista în afara Europei. Trăim deja intr-o lume modernă, adânc conectată, care a a dus la democratizarea informației, la ridicarea standardului de viata și a permis ridicarea individualității la nivele inimaginabile acum 30 ani. De aceea un grup.politic al reprezentanților noștri la CE, format din personalități competente și cu un plan de actiune bine conturat, trebuie sa aibă și susținerea unei clase politice, de egala performanță, în țară. Amintiți-vă cât de mare era decalajul între noi și Europa. S-ar fi putut reduce mai repede? Cu certitudine. De aceea: Nu-i lăsați să vă fure viitorul, viata voastră, a copiilor voștri. Haideți pe drumul unei Românii Moderne cu oameni dedicați, competenți, profesioniști si pasionați”, a precizat Ervin Watzlawek, președintele USR Mehedinți.

„Forța Dreptei apără identitatea națională și promovează valorile fondatoare ale națiunii române moderne: drepturile și libertățile individuale, familia, credința creștină și națiunea. Forta Dreptei promovează principiile democrației liberale, drepturile și libertățile individuale, libertatea economică, separarea puterilor în stat, egalitatea în fața legii și egalitatea de șanse. Forta Dreptei promovează o politică de susținere a capitalului românesc. Trebuie să producem tot ceea ce se poate produce în România”, a precizat Dan Rolea, președintele FORȚA DREPTEI MEHEDINȚI.

Citit 391 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 10:16
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…