ȘOCANT! Site dedicat protecției animalelor, neactualizat, oferă informații false

Dacă nu știați, există un site specializat dedicat protecției animalelor. Dacă intrați la adresa protectiaanimalelor.org, veți găsi o hartă cu toate județele României, de unde puteți alege județul dorit. În cazul județului Mehedinți, pagina nu a mai fost actualizată de ani de zile. Așa putem afla, din ciudatul site, că la Severin tot Gherghe e primar, iar la Baia de Aramă ar fi primar tot cel aflat acum după gratii, Rafael Dunărințu. De asemenea, pentru cei de la site, Șerban Nicolae este încă senator de Mehedinți.

În vasta lume a rețelei de socializare Facebook, există o pagină de grup intitulată sugestiv „Protecția Animalelor Mehedinți”. Toate bune și frumoasă până aici, sunt facilitate adopțiile de animale și se discută, doar că la secțiunea „Despre” a grupului suntem trimiți către un site www.protectiaanimalelor.org/judetul/mehedinti . Odată ajunși pe acest site, surprizele nu întârzie să apară.

„Scrie primarului tău! Primarul conduce serviciile publice locale și ia decizii asupra cheltuirii bugetului orașului sau comunei, alături de consiliul local. Conform Legii nr. 215/23.04.2001, intră în atribuțiile primarului să ia măsuri pentru prevenirea și combaterea pericolelor provocate de animale, în condițiile legii; Scrie primarului tău și solicită-i măsuri durabile pentru gestionarea populației de câini comunitari, cum ar fi: campanii pentru sterilizarea câinilor cu stăpân în zone în care abandonul este ridicat, organizarea de târguri de adopții, condiții mai bune pentru adăpostul local etc.”, ni se spune pe site-ul cu pricina, după care suntem invitați să ne adresăm primarilor. Aici intervine, însă, marea surpriză! Aflăm de la site-ul respectiv că pușcăriașul Rafael Dunărințu e încă primar la Baia de Aramă și uitatul Constantin Gherghe e tot primar la Severin. De asemenea, defunctul și regretatul Ion Manea apare ca primar al Orșovei, în timp ce la Strehaia și Vânju Mare sunt primari Sâmion Burcu și, respectiv, Nicolae Rugină. Mai exact, pentru cei care nu cunosc foarte bine județul nostru, avem de a face o dezinformare crasă!

Stați să vedeți ce parlamentari avem!

Site-ul ne invită să ne adresăm parlamentarilor de Mehedinți și ne dau și indicații despre aceștia. Doar că sunt prezentați parlamentari de acum 10 ani!

Citit 949 ori Ultima modificare Vineri, 02 Aprilie 2021 11:44
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…