LIVIU MAZILU: „PSD NU susține un guvern minoritar, însă PSD nu poate abandona România!”

Senatorul PSD de Mehedinți LIVIU MAZILU explică, pe contul său de socializare, poziția PSD în mijlocul acestei crize politice, care pare să nu se mai termine. „PSD NU susține un guvern minoritar, însă PSD nu poate abandona România în cea mai catastrofală situație din ultimii 30 de ani. PSD a discutat cu premierul desemnat, nu cu PNL. PSD își asumă guvernarea, dar acest lucru trebuie să se întâmple împreună cu celelalte partide responsabile!”, spune Liviu Mazilu.

Senatorul social-democrat a ținut să lămurească câteva din necunoscutele și neînțelegerile negocierilor dure din aceste zile, care ar trebui să decidă soarta Guvernului Nicolae Ciucă. Liviu Mazilu spune că „PSD nu va susține învestitura încă unui guvern de dreapta, minoritar sau nu”.

„Pentru PSD soluția fundamentală rămâne întoarcerea la popor, respectiv la alegeri care să genereze o majoritate politică capabilă să asigure stabilitate și guvernare eficientă. Acum însă, în această catastrofă generală, este evident că nu se pot face anticipate!”, mai spune Mazilu.

De asemenea, senatorul Liviu Mazilu consider că urgența urgențelor este ca țara să aibă un guvern funcțional care să aducă sub control pandemia, să oprească caruselul morții, să frâneze derapajul aberant al prețurilor și pe cât posibil să vindece, să readucă normalitatea în viața oamenilor.

„PSD nu poate asista la adâncirea dezastrului. Înțelege să transforme în fapte apelul său la solidaritate națională. De aceea, PSD își asumă intrarea la guvernare, pe termen limitat, cu specialiștii și soluțiile sale. PSD vrea să rezolve problemele critice și pentru asta are nevoie de pârghii și decizie. Facem un nou apel la președintele Iohannis, la liderii PNL, precum și la ceilalți lideri politici care își clamează responsabilitatea, să lase deoparte, măcar până-n primăvară, jocurile stupide de putere și interesele meschine, partizane”, mai declară senatorul PSD, Liviu Mazilu.

Citit 1196 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Octombrie 2021 21:18
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…