NOAPTEA MINȚII! Deputatul AUR, Ringo Dămureanu, compară eventuala vaccinare obligatorie anti COVID-19, cu violul. Șocanta declarație a fost făcută la Severin, în timpul unei conferințe de presă prilejuită de inaugurarea cabinetului parlamentar al senatorului AUR Sorin Lavric. „Nu poți forța ce cineva care nu acceptă să-și introducă o substanță străină, despre care nu cunoaște toate elementele, să fie forțat prin pierderea locului de muncă. Nu suntem de acord nici cu violarea forțată, chiar dacă ea este tot la fel de gratuită și este benefică, pentru că aduce contribuții nete în ceea ce privește natalitatea. În acești termeni trebuie să vedem”, a declarat deputatul.

Prezent la Drobeta Turnu Severin, la inaugurarea biroului parlamentar al senatorului AUR Sorin Lavric, deputatul AUR Ringo Dămureanu a făcut câteva declarații șocante. Plecând de la ideea că Guvernul nu ar trebui să forțeze românii să se vaccineze și nici să condiționeze accesul acestora la locul de muncă sau în alte locuri de certificatul verde, Dămureanu compară „vaccinarea forțată” cu violul. Ambele sunt gratuite, în opinia demnitarului și ambele ar putea fi considerate benefice! Mai mult, termenul de viol este denumit de deputat „violarea forțată”, de parcă ar exista și viol fără forță!

„Nu poți să forțezi pe cineva care nu acceptă sau nu înțelege să-și introducă o substanță străină, o substanță despre care nu cunoaște toate elementele, să fie forțat prin pierderea locului de muncă sau prin alte mijloace de constrângere, s-o facă. Nu suntem de acord nici cu violarea forțată, chiar dacă ea este tot la fel de gratuită și este benefică pentru că aduce contribuții nete în ceea ce privește natalitatea. În acești termeni trebuie să vedem!”, a declarat deputatul Ringo Dămureanu. Vezi întreaga declarație în materialul VIDEO, aflat deasupra textului!

Și Constituția a fost violată!

Mergând tot pe ideea bizară a violului, Ringo Dămureanu spune că și Constituția României a fost violată, după ce dezbaterea moțiunii de cenzură s-a amânat.

„Indiferent cine ar fi la putere, nu are voie să violeze în așa fel Constituția și să nu supună la vot o moțiune de cenzură, forțând și trecând dincolo de orice termene ale Constituției”, mai spune deputatul AUR de Dolj, Ringo Dămureanu, care este și președintele Comisiei pentru Constituționalitate din Camera Deputaților.

Citit 1002 ori Ultima modificare Duminică, 19 Septembrie 2021 15:29
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…