PMP a împiedicat, în Parlament, ideologia de gen, promovată de USR

La inițiativa PMP, Parlamentul a interzis în școli teoria ca un copil să-și aleagă singur genul indiferent de organul sexual cu care s-a născut, prevedere susținută de USR.

Altfel spus, PMP a împiedicat ideologia de gen, promovată de USR, care propăvăduiește că un copil ar trebuie să fie lăsat să-și aleagă singur genul. De exemplu, un copil cu organe sexuale masculine să poată să nu facă schimbare de sex, dar să aleagă să fie de gen feminin și autoritățile să se refere la el ca la o ea.

„Tot acești marxiști (USRPlus) susțin că poate exista și un „gen fluid”: o persoană să susțină în fiecare zi că are un alt gen - azi masculin, mâine feminin. Acestea sunt preocupările USR. Recent, aceiași marxiști insistau pentru introducerea obligatorie a educației sexuale în școli, fără consimțământul părinților. De ce oare? Ca să-i învețe pe copii că într-o zi pot fi femeie și în alta bărbat. Culmea e că PNL nu a fost împotriva ideologiei de gen ci s-a abținut!”, se arată într-o postare pe Facebook a PMP.

Citit 905 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…