PSD a câștigat alegerile în județul Mehedinți. PRO ROMÂNIA s-a făcut de râs

PSD a câștigat alegerile parlamentare în județul Mehedinți cu 41,30 la sută. La mică distanță de social-democrați se află PNL, cu 35 la sută, iar PMP se apropie de 8 la sută.

Social-democrații au câștigat alegerile în Mehedinți, chiar dacă nu la un scor atât de mare ca acum patru ani. Dacă atunci luau 60 la sută și 4 dintre cei 6 parlamentari ai județului (1 senator și 3 deputați), de această dată numărătoarea paralelă arată 41,30 la sută, dar mai sunt încă secții de numărat.

Liberalii conduși la Mehedinți de ministrul Economiei, Virgil Popescu, au adunat 35 la sută din voturile mehedințenilor, după o zi agitată pentru ei, cu mult turism electoral și acuzații venite din toate părțile.

Partidul Mișcarea Populară a ajuns la Mehedinți la aproape 8 la sută din voturi, iar deputatul Ion Cupă are mari șanse de a-și adjudeca un nou mandat de deputat.

Cea mai tristă figură a făcut-o în Mehedinți PRO ROMÂNIA, care nu a reușit să sară de 4 la sută. Șandramaua adusă la Mehedinți de fostul baron local Adrian Duicu, condamnat la închisoare cu suspendare într-un dosar răsunător de corupție, se dărâmă definitiv. Chiar dacă la alegerile locale au reușit să câștige câțiva consilieri locali și doi consilieri județeni, PRO ROMÂNIA Mehedinți s-a făcut de râsul lumii de această dată, ceea ce ar putea însemna cea mai mare victorie a acestui scrutin electoral.

AUR, cea mai mare surpriză a alegerilor parlamentare din România se apropie de 5 la sută la Mehedinți.

Prezența la vot a fost în Mehedinți cea mai mare din țară: 42,61 la sută. Nu mai puțin de 97.676 de mehedințeni au ieșit la vot, dintre care 24.604 au votat pe listele suplimentare.

Citit 2217 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2020 11:16
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…