Ionuț Sibinescu candidează pentru un mandat de deputat

Senatorul Ionuț Sibinescu ocupă locul al treilea pe lista de candidați PSD Mehedinți pentru Camera Deputaților.

„Le mulțumesc mehedințenilor care în 2016 mi-au acordat votul lor de încredere și mi-au oferit posibilitatea ca timp de patru ani să-mi reprezint comunitatea din care fac parte, în Parlamentul României! Cu acordul și alături de dumneavoastră, doresc să-mi duc proiectele mai departe, de aceea în 6 decembrie candidez din partea PSD pentru încă un mandat de parlamentar. Iubesc Mehedințiul, aici m-am născut, am crescut și m-am împlinit ca om, și vreau să dau tot ce am mai bun pentru cei care trăiesc aici”, scrie senatorul social-democrat pe contul său de socializare.

„Pe listele PSD Mehedinți se află nume care au demonstrat atașament pentru comunitățile locale și județul nostru, oameni care aduc un suflu nou și în care avem încredere. Mă bucur să mă număr printre ei! Pentru dezvoltarea Mehedințiului avem nevoie de reprezentanți care să se lupte pentru interesele județului nostru, pentru proiectele de care comunitățile locale au nevoie”, mai declară Sibinescu.

Citit 1708 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2020 09:47
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…