CANDIDAȚII PMP DIN MEHEDINȚI, INTENS CURTAȚI DE PNL

Surse din interiorul PMP Mehedinți ne-au precizat că bătălia pentru alegerile locale de ascute semnificativ în județ. Astfel, unii dintre candidații PMP la funcția de primar, din comune ale județului Mehedinți, ar fi fost curtați de PNL. Aceleași surse confirmă faptul că propunerile de până acum au fost declinate.

Se ascute rău de tot lupta pentru Mehedinți, în perspectiva alegerilor locale de la finele lunii septembrie. Importanța acestui tip de alegeri este una covârșitoare, iar întârzierea scrutinului pare să fie percepută ca o oportunitate de consolidare a listelor de candidați cu oameni considerați, în comunitățile lor, potențiali câștigători.

Cam toate formațiunile politice care se aruncă în bătălia pentru locale încearcă în aceste zile toride de vară să atragă de partea lor oameni cu notorietate de învingători, chiar dacă, pentru a-și atinge scopurile electorale, uneori fac eforturi pentru a deturna candidații altor partide.

Printre cei mai frecvenți combinatori în racolarea de candidați de află PRO ROMÂNIA, doar că aici, din păcate pentru ei, toți cei abordați fug ca dracul de tămâie de partidul lui Ponta.

Nici liberalii nu stau liniștiți și încearcă să convingă oameni cu priză la public din diverse comune. Sursele noastre din PMP Mehedinți spun că, imediat după ce PMP și-a validat candidații, în 40 de unități administrativ-teritoriale, unii dintre ei sunt intens curtați de PNL. Cei despre care sursele noastre au aflat deja, ar fi refuzat politicos invitația.

„Am trăit să o văd și pe asta! PNL vrea oamenii PMP! Înseamnă că avem oameni de valoare, doar că ei, așa cum era și normal, refuză să ne trădeze!”, ne-a declarat un lider PMP care, deocamdată, a dorit să își păstreze anonimatul.

„Nici nu este de mirare. PMP a crescut puternic în Mehedinți, avem oameni capabili peste tot, avem candidați în toate comunele și oarșele din județ, candidați cu șanse reale, iar cei de la PNL probabil nu se pot împăca cu ideea că noi vom face o figură frumoasă la alegerile locale. Suntem pregătiți, PMP stă foarte bine în județ și va lua peste 10 la sută la aceste alegeri”, a declarat președintele PMP Mehedinți, Nicolae Ivășchescu.

PMP Mehedinți a validat, recent, candidații pentru funcția de primar în orașele Strehaia și Vînju Mare, precum și în 38 de comune ale județului Mehedinți.

Citit 1922 ori Ultima modificare Marți, 30 Iunie 2020 11:54
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…