ALADIN GEORGESCU: „Partidul Social Democrat este pregătit pentru alegeri”

Aladin Georgescu, membru în conducerea colectivă interimară a PSD, a declarat, după ultimele ședințe ale CeX PSD că „partidul este pregătit pentru alegeri, fie că sunt locale, generale, la termen sau anticipate”.

„Partidul Social Democrat este pregătit pentru alegeri. Fie că sunt locale, generale, la termen sau anticipate, PSD merge în lupta pentru majoritate cu echipele câștigătoare. În acest sens, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv, s-a stabilit ca șef de campanie pentru alegerile de anul acesta, să fie europarlamentarul Claudiu Manda care va lucra împreună cu domnul Mihai Tudose. Aceasta este singura prioritate a PSD, pregătirea campaniei, astfel încât să obținem cele mai bune rezultate și să optimizăm șansele de a reveni în preferințele românilor. Pe de altă parte, asistăm la o criză politică generată în urma deciziei de a-l desemna pe premierul demis să facă un nou Guvern. Este o situație deloc normală, astfel că sub nicio formă, PSD nu va vota Guvernul Orban 2, așa cum a anunțat încă de la început, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. PSD are majoritate în cele două Camere ale Parlamentului și în acest sens, vă asigur că va folosi toate pârghiile pe care le are la îndemână pentru a ne asigura că este respectată Constituția României”, a precizat Președintele PSD Mehedinți și membru în conducerea colectivă interimară a PSD, Aladin Georgescu.

Citit 694 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…