Partidul Mișcarea Populară s-a reunit sâmbătă la Drobeta Turnu Severin, sub conducerea președintelui Eugen Tomac, pentru a face o analiză premergătoare alegerilor locale. Popularii își doresc un scor de cel puțin 10 la sută la aceste alegeri și au obiective și așteptări mari de la acest scrutin. A fost și prima conferință de presă în care PMP și-a perzentat la nivel local cea mai nouă achiziție deputatul Ion Cupă, venit de la ALDE.


PMP dă primul mesaj de forță la nivel local și regional, după ultimele achiziții și modificări operate în structurile de conducere locale. Cu liderul PMP Severin, Ramona Cupă, alături, dar și cu președinții PMP din toate județele Olteniei, președintele formațiunii, Eugen Tomac, a trasat obiectivele partidului în acest dificil an electoral. La întâlnirea de astăzi a participat și deputatul Ion Cupă, în calitatea sa de proaspăt înregimentat în partidul înființat de Traian Băsescu.

„Vreau să salut decizia înțeleaptă a domnului de putat Cupă de a se alătura echipei PMP. Prioritatea noastră este pentru moment aceea de a fi bine pregătiți, mult mai bine pregătiți decât la alegerile de anul trecut. Știm că peste tot în Oltenia trebuie să ne organizăm foarte bine. Vrem să avem candidați peste tot și să câștigăm reprezentanți la toate nivelurile administrației publice locale”, a declarat Eugen Tomac, la Severin.

Vrem alegeri în două tururi

Tomac a mai subliniat faptul că PMP își doreste reformarea profundă a clasei politice locale și alegerilor locale, iar în acest sens susține cu fermitate alegerea primarilor în două tururi. Tomac a mai subliniat și faptul că susține proiectul inițiat de ministrul Economiei, Virgil Popescu, de extindere a rețelei de gaze. În acest sens, PMP pledează pentru programe guvernamentale și atragerea de fonduri europene necesare extinderii rețelei de gaze.

Eugen Tomac a mai precizat că obiectivul PMP la alegerile locale este unul ambițios care vizează un scor electoral de minim 10 la sută la nivel național. Despre alegerile anticipate, liderul PMP a declarat că nu le susține, nu le recomandă și nu le vede ca pe o soluție, dar nici nu se teme de ele, popularii fiind pregătiți, în opinia sa, pentru orice fel de provocare electorală în acest an.

Citit 617 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 01:31
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…